Az espresso-haj az új őrület

Egyre több lány kér ilyen frizurát a fodrászától. Csekkold le, miért!

Az espresso-haj az új őrület

Először jött az ombre, majd a balayage, most pedig egy új hajtrend van kialakulóban, egyre többen vannak, akik espresso festést kérnek a fodrászuktól. Beszédes a név, hiszen valóban a kávé árnyalatairól van szó.

Ennek a trendnek az a lényege, hogy a haj különböző rétegeit más-más barna árnyalattal színezik, így egy visszafogott, mégis különleges frizura lesz a végeredmény. A sztárok közül már többen kipróbálták, köztük például Bella Hadid és Selena Gomez.

Egy neves amerikai mesterfodrász, Chris Williams szerint az espresso haj tökéletes választás ebben az átmeneti, késő őszi, kora téli időszakban. Ez annak is köszönhető, hogy ezek a barna árnyalatok inkább hűvösek, akár az időjárás. Hozzátette, nem szeretne senkit lebeszélni, de úgy gondolja, ez a frizura jobban áll azoknak, akiknek sötétebb a bőre. Illetve elmondta, a hosszabb loknikon szebben kijönnek a színek.

Most úgy érzed, mégsem ez a kávét idéző haj a legmegfelelőbb a számodra? Akkor érdemes megnézned, milyen más trendek fognak még hódítani jövőre. Nagyon menők vannak!

View this post on Instagram

| cнocolaтe вrownιe ᴿᴵᴾᴾᴸᴱ . a subtle balayage on this babe, giving a little life + dimension to her overall canvas 😍 – deepened her base w @paulmitchellus the demi 4n painted w @trussprofessional air libre glaze @paulmitchellus the demi 6n 6bv – styled w @paulmitchellus neuro rod 1” (don’t forget 10% off tools this saturday!) . . #HairByAllysonM #AllysonMHair #NYHair #NYBalayage #Poughkeepsie #BestOfBalayage #HudsonValleyHairStylist #HudsonValleyHair #BellaCapelliSalonPK #AmericanSalon #LivedInColor #Balayage #HairPainting #BalayageSpecialist #ModernSalon #Framar #BehindTheChair #BalayageAndPainted #MastersOfBalayage #PaintedHair #TrussHair #PaulMitchell #DimensionalBrunette #BrunetteHair #BrunetteBalayage #LicensedToCreate #FallHair #EspressoHair #HairEducation #SalonEducation

A post shared by ALLYSON M | NY HAIR ARTIST (@allyson_m_) on