Borzalmas fájdalmakkal küzd Kulcsár Edina

A modell rengeteget küzd a fogaival az elmúlt időszakban.

Borzalmas fájdalmakkal küzd Kulcsár Edina

Bár Kulcsár Edina élete valószínűleg legboldogabb időszakát éli, hiszen nemrég született meg kisfia, mostanában borzalmas fájdalmakkal küzd a fogai miatt. Edina elárulta, hogy a régen rosszul sikerült gyökérkezelések miatt kell most rengeteget szenvednie és állítása szerint alig van már épp foga.

Most is ki kell húznia két fogát is, ami azért lesz nagyon fájdalmas, mert míg Medoxot szoptatja, nem kaphat fájdalomcsillapítót. Az orvosai nem is értik, hogy bír ki ekkora fájdalmat gyógyszerek nélkül. „Szó szerint azt mondta, hogy egy időzített bomba van a számban. A kisfiam miatt nem szedhetek fájdalomcsillapítót, injekciót sem kaphatok, így várnom kell! Megtanultam együtt éni ezzel a kínzó fájdalommal, nem tehettem mást” – mesélte Edina a Ripostnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Még mindig nem vagyok a toppon, szóval inkább elbújtam!🙈

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Egyébként a sztáranyukának volt már egy borzalmas beavatkozása! „Az arcüregem is veszélybe került az első foghúzás után, olyan mélyen voltak a gyökerek. Aztán kicsivel később egy olyan fogászati implantációs műtétet végeztek rajtam, amelynek során az arcüregemelés, csontpótlás és az implantátumcsavar behelyezése egyetlen műtéti beavatkozás során valósult meg. Hát..nem kívánom senkinek, de valódi csoda, hogy létezik már ilyen megoldás.”

Még több

Szépség