Horoszkóp: November 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 21-én is!

Horoszkóp: November 27., Kedd

Kos: Még mindig ragaszkodsz olyan céljaidhoz, amiket még évekkel ezelőtt tűztél ki magadnak, csak mostanra elveszítették az aktualitásukat. Itt az ideje, hogy elengedd ezeket és új álmokat keress!

Bak: Nem te vagy az egyetlen, aki képes problémákat megoldani! Bízz a kollégáidban, és hagyd, hogy ők is kivegyék a részüket a melóból, tényleg nem kell mindent egyedül neked megcsinálni.

Ikrek: Valahogy ma tényleg mindenki téged talál meg a kérdéseivel, és egy idegi szívesen segítesz, de nap végére már kezd idegesíteni a helyzet. Sajnos ezért nem is tudsz úgy haladni, ahogy szerettél volna, de ez ma nem rajtad múlik.

Rák: Új élményekre lenne szükséged, mert jelenleg semmi sem motivál, nincsenek ötleteid, kifejezetten unatkozol. Már az is sokat segítene, ha ma máshonnan dolgoznál!

Oroszlán: Egy váratlan esemény totálisan felborítja a napodat, de kivételesen pozitív irányba! Úgy alakul, hogy felszabadul az egész délutánod, amit a barátoddal vagy a családoddal tölthetsz.

Szűz: Egy félreértés miatt komoly konfliktus alakulhat ki közted és az egyik rokonod között. Próbáld meg nem felhúzni magadat azonnal, hanem inkább utána járni, vajon mi lehet a másik fél fejében. Sok stressztől megkímélheted így magatokat!

Mérleg: Ha nincs kedved kimozdulni otthonról, ne erőltesd magadra, csak mert megígérted! Inkább mondd le, mint hogy elmész a programra és lehúzod mindenki hangulatát.

Skorpió: Nagyon érzékeny vagy ma, képes vagy akár egy kutyás vagy babás videón is elsírni magadat. Valószínűleg csak ki vagy merülve! Szükséged lenne egy kis extra pihenésre!

Nyilas: Kicsit türelmetlen és indulatos vagy ma, nem biztos, hogy a legkedvesebb stílusban kommunikálsz. Érthető a te álláspontod is, de azért próbálj meg kicsit nyugodtabb lenni!

Bak: Nagyon szeretnél befejezni egy projektet még ma, de sajnos rajtad kívülálló okok miatt előfordulhat, hogy nem fog sikerülni. Ne borulj ki, te tényleg mindent megtettél!

Vízöntő: Sok minden történik ma körülötted, alig bírod követni az eseményeket! Talán jobb is, hogy egy-két necces szituból kimaradsz, amiből amúgy rosszul jöhetnél ki!

Halak: Elég zavaros időszak van most a munkahelyeden, mindenki feszkós, ideges és türelmetlen. Hiába vagy te egy kicsit pozitívabb, a környezetedben annyira negatív mindenki, hogy könnyen rád is átragadhat…

Még több

Szépség