Kiderült Meghan hercegné titkos múltja

Harry felesége nem csupán színésznőként kereste a kenyerét, volt egy másik, különleges munkahelye is.

Kiderült Meghan hercegné titkos múltja

Meghan Markle a színészkedés mellett díszes betűírást, azaz kalligráfiát, ajándékcsomagolást és könyvkötést tanított egy Beverly Hills-i üzletben, még 2004 és 2005 között. A brit Daily Mail nevű lapnak a hercegné korábbi főnöke arról mesélt, hogy Meghan mennyire lelkesen dolgozott: „Kalligráfiát tanított, és volt olyan, hogy több, mint két órán keresztül segítette a vendégeket azzal kapcsolatban, hogyan érhetnek el egyre komolyabb sikereket ebben a csodálatos művészetben. Meghan nagy rajongója a díszes írásnak, és az egyik legszebb személyes ajándéknak tartja a kalligráfiát. Egy letűnő, elveszett művészeti formának gondolja”– mondta a bolt vezetője.

A hercegné korábban így beszélt a kézírás fontosságáról: „Amikor megkaptam az első TV-s szerepemet, édesapám írt nekem egy gratuláló levelet, ez pedig még mindig a szekrényeben foglal helyet. Az, hogy valaki időt és energiát szán arra, hogy kézzel leírjon valamit valakinek, csodálatra méltó és szívmelengető dolog”– mesélte el Meghan.

A Hobbycraft 2018-as trendjelentése szerint, a kalligráfia népszerűsége majdnem 40%-kal nőtt 2017-re, ebben pedig a királyi menyegzőnek is nagy szerepe lehetett. A jelentés azt is megjegyzi, a kalligráfia egyébként is kezd visszajönni a divatba, és ennek Meghan hercegné a legfőbb oka.

Még több

Szépség