Kim Kardashian bevallotta, hogy drogozott

Nagyon durva dolgokat árult el szexvideójáról és első esküvőjéről a sztár.

Kim Kardashian bevallotta, hogy drogozott

Kim Kardashian mindezidáig tagadta, hogy valaha is köze lett volna a drogokhoz, erre most kiderült, hogy hazudott, és nagyon durva kijelentést tett. A sztár a családjáról szóló reality legújabb részében beszélt arról, hogy tinédzserként rendszeresen drogozott, amikor bulizott. Sőt, még első esküvőjén is beszedett valamit.

„Ecstasy hatása alatt mentem férjhez. Életemben először vettem be ecstasy-t és férjhez mentem, majd amikor másodszor vettem be, csináltam egy szexvideót. Minden rossz megtörtént” – mondta Kim, aki hozzátette, hogy szerinte látszik is a felvételen, hogy be van drogozva, mert remeg az álla.

Kim a húgának, Kendall Jennernek és nővére exének, Scott Disicknek mesélt minderről, akiknek azt is elárulta, hogy Paris Hiltonnal is keményen buliztak anno Ibizán. Elmesélte, hogy reggel hétig voltak egy hab-partyn, ami után a tengerparton aludtak. Ezek szerint Kim Kardashian a tinédzser évei végén és húszas évei elején tényleg elég durva életet élt és vadul bulizott, amit ma már nem feltétlenül néznénk ki a háromgyerekes családanyából.

Kim egyébként 2000-ben, mindössze 19 évesen ment hozzá titokban Damon Thomas, producerhez, akivel 2003-ban mentek szét. Ugyanebben az évben készült el Kim Kardashian hírhedt szexvideója akkori pasijával, Ray J-jel, ami aztán gyakorlatilag híressé tette a celebnőt évekkel később, 2007-ben, amikor az kiszivárgott, és ami után elindult a Keeping Up With the Kardashians.

Még több

Szépség