Nézd meg Meghan és Harry új otthonát

A royal pár nemsokára új helyre költözik. Tudj meg mindent arról, hol fognak élni jövőre a házasok!

Nézd meg Meghan és Harry új otthonát

Most már biztos, hogy Meghan és Harry otthagyják a Kensington-palotát, hogy egy sokkal nyugisabb helyre, a Frogmore Cottage-ba költözzenek. Ezért itt az ideje, hogy feltérképezd az új helyet!

Békák mindenhol

Kezdjük a névvel: a Frogmore előtagja békát jelent és ez nem véletlen! A birtok környékén ugyanis hemzsegnek ezek a kétéltűek.

via GIPHY

Egy kis töri

A Frogmore Cottage olyan, mint az összes többi ház a Windsor birtokon: régi és aki itt lakik, az II. Erzsébethez nagyon közel tartózkodik. A királynő – akitől a pár a házat kapta – ugyanis itt tölti ideje nagy részét.

Az új otthon egyébként nagyon különleges jelentéssel bír Harry és Meghan számára, hiszen az eljegyzési képeket is itt készítették, és a privát lagzit is itt tartották meg. Ezek mellett persze a helynek regrenyúló történelme is van: VIII. Edward király és felesége, Wallis Simpson a birtokon van eltemetve, valamint Viktória királynő és Albert herceg síremléke is megtalálható itt.

Ez a Frogmore House a birtokon belül:

Fotó: US Getty Images.

Ez pedig Meghan és Harry jövőbeli otthona a birtokon:

Nyugi van!

Meghan és Harry jelenleg a Nottingham Cottage-ben lakik, ami a Kensington-palota mellett található. Mivel az épület egész évben nyitva áll a közönség számára, ezért a párnak nehéz elbújni a kíváncsiskodó szemek és a lesifotósok elől. Ezzel szemben az új otthon egy nagyon privát és nyugis hely lesz.

A pár jelenleg itt lakik:

Titkos renoválás

Arról, hogy pontosan milyen munkálatokat kezdtek meg októberben a birtokon, nincsenek infók. Viszont az biztos, hogy egy öt hálószobás családi házat varázsolnak a Frogmore Cottage-ra, mire a pár beköltözik. Természetesen lesz egy gyerekszoba is, és a dajka is külön lakrészt kap majd. A nagy ház lehetőséget ad majd arra, hogy az újszülött nagyszülei is bármikor ott aludjanak.