Az egész net ma ezen a kabáton nevet

Elsőre nagyon vicces, de azért nem lennénk a lány helyében!

Ugye veled is előfordult már, hogy totál rákattantál egy ruhára valamelyik webshopban, viszont amikor megérkezett, egyáltalán nem azt találtad a csomagban, mint amit rendeltél? Oké, az még belefér, hogy nem jó a méret, vagy a színe nem olyan a való életben, mint a képeken, de azért ennél jóval durvább bakik is megtörténnek!

Most épp egy fiatal lány, Gemma sztorija járta be a netet! A csajszi ugyanis a PrettyLittleThing nevű oldalon talált egy teveszínű, trendi kabátot, ami azonnal megtetszett neki és nem is félt megrendelni, hiszen a webshop azt írta a termék mellé, hogy ‘one size fits all’, vagyis egy méret létezik, de az minden testalkatra passzol. Viszont amikor megérkezett és felpróbálta, egy kisebbfajta sokkot kapott, ahogyan a barátnője is, Rachel Murphy, aki az egészet kiposztolta a Twitter oldalára.

A kabát hatalmas volt! Míg a webshop fotóján térdig ér, a gallérja pedig szépen ráfekszik a modell vállára, a való életben a földet súrolta és Gemma nagyjából 3x elfért volna benne. Oké, hogy oversize darab, de ennyire?

Egyébként a kabát eredeti ára 20 font volt, ami nagyjából 7500 forintot jelent, de azóta leakciózták, és már csak 18 fontot kérnek ezért a mesés darabért…

Még több

Szépség