Ezért nem felejted el soha az első szerelmed

A te fejedben is még ott motoszkál a gyerekkori szívszerelmed, pedig már eltelt egy csomó idő? Kiderült, hogy mi állhat a háttérben.

Ezért nem felejted el soha az első szerelmed

Még a gimiben odavoltál a suli legmenőbb srácáért és a mai napig néha bevillan a cuki mosolya? Az is simán lehet, hogy időközben eltelt vagy 10 év és te éppen álmaid pasijával élsz, akiért odavagy, mégis betolakodik az agyadba a schoolboy képe. Mielőtt teljesen bepánikolnál, hogy óriási baj van veled, amiért néha még nosztalgikusan gondolsz az egykori kiszemeltedre: megnyugtatunk, hogy teljesen természetes dolog történik veled.

Darcy Sterling, párkpacsolati szakértő árulta el, hogy sok felnőttnek megmarad a vágya, hogy egyszer majd visszatér az egykori szülővárosába önmaga sokkal menőbb, felnőtt kiadásaként és összejön az egykori szerelmével. Gondoltad volna, hogy sokan emiatt például lecsapnak a Tinderre, amikor hazautaznak, hátha felbukkan a régi ismerős arc a matchek között?

Persze ez nem azt jelenti, hogy a tudatalattid azóta is üzeneteket küldözget neked, hogy keresd fel a pasit, csupán esélyes, hogy benned maradt egy kis bizonyítási vágy, hogy megmutasd, milyen szuper csaj lettél azóta. A legegyszerűbb, ha átgondolod, hogy pontosan mit is éreztél és a helyére teszed magadban, hogy valószínűleg életed első visszautasítását élted át, amit egy kicsit nehezebb elengedni. Ezek után pedig már nem fog kísérteni az emléke sem.

Még több

Szépség