2018.11.28.@ 14.11

Hailey Baldwin Selena Gomezzé akarja műttetni magát?

Justin Bieber felesége állítólag folyamatosan Selenához hasonlítgatja magát, ami már beteges…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hailey Baldwin Selena Gomezzé akarja műttetni magát?

Hailey Baldwin és Justin Bieber még a nyáron, a legnagyobb titokban mondta ki egymásnak a boldogító igent, de azóta kiderült, terveznek egy második esküvőt, ahova a család és a barátok is eljöhetnek velük ünnepelni. Egy amerikai lap mindezek ellenére most azt írta, egy a párhoz közel álló névtelen ismerőstől úgy tudják, válságba jutott a kapcsolatuk.

Hailey állítólag úgy próbálja megmenteni a házasságát Bieberrel, hogy elköltött egy vagyont olyan plasztikai beavatkozásokra, amiktől azt reméli, úgy fog kinézni, mint a nagy előd, Justin exe, Selena Gomez…

A „kedves” ismerős szerint a modell szeretne olyan ajkakat, olyan szemöldököt, olyan orrot, és olyan arccsontot, mint Selé.

„Annak ellenére, hogy Hailey utálja Selenát, mégis teljesen rá van kattanva. Nagyon keményen dolgozik azon, hogy megtartsa a férjét, nem véletlen, hogy a nevét abban a pillanatban Bieberre változtatta, ahogy lehetett. Úgy tűnik, ebben az egészben kezdi elveszíteni önmagát, lassan egy Selena Gomez 2 lesz belőle. Olyan ciki!” – mondta a lapnak az illető.

Simán lehet, hogy ez az informátor valójában nem barát, csak egy rosszakaró, ugyanis semmilyen jele nincs annak, hogy Hailey-nek és Justinnak valami gondja lenne. Sőt, gyakran lehet őket látni, amint csókolóznak és az Instán is csupa szépet írnak egymásról… És, hogy őszinték legyünk, mi ezeknek az állítólagos műtéteknek a nyomát sem látjuk a modell csajszi arcán. Te igen?

View this post on Instagram

very thankful ❤️

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Címkék: esküvő hailey baldwin Justin Bieber külföldi sztárok plasztika selena gomez

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség