Hailey Baldwin Selena Gomezzé akarja műttetni magát?

Justin Bieber felesége állítólag folyamatosan Selenához hasonlítgatja magát, ami már beteges…

Hailey Baldwin Selena Gomezzé akarja műttetni magát?

Hailey Baldwin és Justin Bieber még a nyáron, a legnagyobb titokban mondta ki egymásnak a boldogító igent, de azóta kiderült, terveznek egy második esküvőt, ahova a család és a barátok is eljöhetnek velük ünnepelni. Egy amerikai lap mindezek ellenére most azt írta, egy a párhoz közel álló névtelen ismerőstől úgy tudják, válságba jutott a kapcsolatuk.

Hailey állítólag úgy próbálja megmenteni a házasságát Bieberrel, hogy elköltött egy vagyont olyan plasztikai beavatkozásokra, amiktől azt reméli, úgy fog kinézni, mint a nagy előd, Justin exe, Selena Gomez…

A „kedves” ismerős szerint a modell szeretne olyan ajkakat, olyan szemöldököt, olyan orrot, és olyan arccsontot, mint Selé.

„Annak ellenére, hogy Hailey utálja Selenát, mégis teljesen rá van kattanva. Nagyon keményen dolgozik azon, hogy megtartsa a férjét, nem véletlen, hogy a nevét abban a pillanatban Bieberre változtatta, ahogy lehetett. Úgy tűnik, ebben az egészben kezdi elveszíteni önmagát, lassan egy Selena Gomez 2 lesz belőle. Olyan ciki!” – mondta a lapnak az illető.

Simán lehet, hogy ez az informátor valójában nem barát, csak egy rosszakaró, ugyanis semmilyen jele nincs annak, hogy Hailey-nek és Justinnak valami gondja lenne. Sőt, gyakran lehet őket látni, amint csókolóznak és az Instán is csupa szépet írnak egymásról… És, hogy őszinték legyünk, mi ezeknek az állítólagos műtéteknek a nyomát sem látjuk a modell csajszi arcán. Te igen?

View this post on Instagram

very thankful ❤️

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Még több

Szépség