Hatalmas popsit akart, majdnem belehalt

Egy lyuk keletkezett a popsiján!

Hatalmas popsit akart, majdnem belehalt

Jordan Parke nem csak a plasztika, de Kim Kardashian megszállottja is. Bár a legtöbbször ez együtt jár egymással, azért Jordan esete egy kicsit tényleg más, hiszen ő igazából férfi, és ennek ellenére sem mond le arról az álmáról, hogy olyan popója legyen, mint Kimnek A pasi erre pontosan 3 millió forintnak megfelelő összeget költött erre és állítása szerint semmi nem állíthatja meg abban, hogy elérje a célját.

Jordan Törökországban tetetett hatalmas implantátumokat a fenekébe, nem sokkal ezután azonban borzalmas dolog történt. Jordan fenekén egy kis lyukacska keletkezett, amiről kiderült, hogy a húsevő baktériumnak volt köszönhető. „Kibírhatatlan volt a fájdalom, és noha először azt mondták, minden rendben van, később nekrózist állapítottak meg nálam, egy húsevő baktérium tette velem, és antibiotikumot kaptam. A hasamból zsírt szívtak le, így az implantátumok mellett azt is befecskendezhettek a fenekembe. De meg is halhattam volna az életveszélyes fertőzéstől, amit a műtét után kaptam el” – mondta a férfi a Mirrornak.

Ennek ellenére egy újabb műtétet vállalt be, pedig 2 hónapig küzdött a súlyos betegséggel. Most azonban végre elégedett az eredménnyel, így valószínűleg egy kis időre leáll a plasztikával Jordan.

Még több

Szépség