„Megbetegített a mellimplantátumom, és senki nem hitt nekem”

A huszonéves Youtuber-lányt, Karissa Pukast egy rejtélyes betegség támadta meg. Ő maga írta meg a durva sztorit!

„Megbetegített a mellimplantátumom, és senki nem hitt nekem”

„Van a gardróbomban két szilikon mellimplantátum egy zacskóban. Egy kicsit sárgák, ez emlékeztet rá, hogy egykor a testemben voltak. Akkorák, mint egy-egy fánk, néha pedig legszívesebben kilőném őket az űrbe. Ilyenkor viszont mindig meggondolom magam, mert így eszembe juttatják, mi tett beteggé olyan hosszú időn át.

Az az igazság, hogy már kilencedikben push up melltartót hordtam. Amikor pedig 2011-ben elkezdtem a vloggerkedést, úgy éreztem, túl kicsik hozzá a B-s melleim. Akkor úgy tűnt, minden sztáré nagyobb, én pedig olyan akartam lenni, mint ők.

Amikor 22 éves lettem, Kanadából Ausztráliába költöztem, hogy a pasimmal legyek. Ekkor kerestem fel egy dokit és választottam ki az új, méretesebb melleimet. 8800 dollárt fizettem (1,7 millió forint) és nagyon boldog voltam, még videót is készítettem a műtétre várva. Semmi aggódás nem volt bennem! Minden szuperül sikerült.

Kábé hat hónappal később azonban minden megváltozott. Állandóan fáradt voltam, rossz volt a közérzetem, a pasim nem értette, mi történik velem. Én azt gondoltam, csak a stressz… Aztán felfigyeltem rá, hogy a testem a bal oldalon egyre büdösebb, fémes szagot áraszt, pedig naná, hogy fürödtem és használtam dezodort. Később még rosszabb lett a helyzet, nem tudtam koncentrálni, hullott a hajam, pattanásos lett a bőröm, és gyakran ment a hasam.

Több orvoshoz is elmentem kivizsgálásra, de mivel nem találtak semmit, annyit mondtak, depresszió. Sőt, az egyik konkrétan azt mondta, hogy kamu az egész, szedjem össze magam. Ekkor az egyik követőm Instán azt írta nekem, nézzek utána az úgynevezett mellimplantátum betegségnek.  Ez egy autoimmun betegség, amit a szilikon vált ki. Megint elmentem egy orvoshoz, aki győzködni kezdett, hogy az implantátumok tökéletesen megbízhatóak… Nagy nehezen találtak egy olyan dokit, aki hajlandó volt kivenni őket. A műtétet Kanadában végezték el, azóta teljesen felépültem.”

Még több

Szépség