Micsoda, jön a karácsonyfa ízű kávé?

Az egyik nemzetközi kávéházlánc boróka lattét vezetett be a kínálatába az ünnepi időszakra.

Micsoda, jön a karácsonyfa ízű kávé?

A Starbucks legújabb karácsonyi itala, a Juniper Latte nagyon merészre sikeredett. A hivatalos oldal a következőket írja a kávéról: „A Starbucksnak még mindig vannak meglepetései az idei ünnepekre, kezdve a sort egy új itallal, a Juniper Latte-val, ami borókával és zsályával van ízesítve, egy kis citrus- és fenyőfa aromával együtt…A Starbucks védjegyévé vált espressójából és gőzölt tejből készül, ami boróka sziruppal ízesítenek. A kávé tetejét bársonyos hab és “fenyő-citrus cukor” borítja.”

Erről az egyedi ízkombinációról pedig mi jut eszedbe azonnal? Persze, hogy a karácsonyfa. Azt nyilván nem tudhatjuk, hogy a fának milyen íze van, de a latte-nak biztosan hasonló illata van, mint a karácsonykor otthon illatózó fenyőfának.

Az Instán megosztott fotó alá azonnal rengeteg komment érkezett. Azok a hozzászólók, akik már megokóstolták, csak ajánlani tudják mindenkinek. A kávéházlánc egyébként imádja kimaxolni a kávékülönlegességeket. Tavaly például egy nagyon hasonló karácsonyi kávét vezettek be, aminek a szörpje mandarin, borókabogyó és zsálya ízesítésű volt.

A limitált kiadású kávé egyelőre csupán Amerikában és Kanadában érhető el tegnap óta. Aki megkóstolja, garantáltan azonnal ünnepi hangulatba kerül!