Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Kos: Ez a te napod! Ma tényleg minden összejön, bármibe is vágsz bele, szóval ideje olyan projektekre is ráfeküdnöd, amiket már régóta halogatsz, mert garantált a siker!

Bika: Nehezen megy a csapatmunka, aminek az lehet az oka, hogy csakis a saját feladataidra koncentrálsz, nem pedig a közös célra. Picit háttérbe kell ma szorítanod magad, ha nem szeretnél konfliktust.

Ikrek: Az állandó pozitív és laza hozzáállásod segít ma is kirángatni többeket is a depiből. Legyen szó a legjobb barátnődről, aki épp most szakított, vagy a kollégádról, akit nagyon leszúrt a főnök, az tuti, hogy te azonnal feldobod.

Rák: Nagyon összetett és mély érzések vannak ma benned, nem is érted mindig pontosan, hogy mi történik. A legjobb, ha nem is elemzed magadat egyfolytában, csak hagyatkozz a megérzéseidre.

Oroszlán: Használd ki, hogy bárkivel könnyen megismerkedsz és elbeszélgetsz! Szuperül jön ma több olyan cikis szituban, ami rosszul is elsülhet, ha nem próbálod kidumálni magadat.

Szűz: Az egyik kollégád mindent megtesz, hogy kiszedjen belőled néhány nagyon fontos infót, de te hamar átlátsz a trükkjein. Ne mondj neki semmit, mert nem a jó indulat vezérli és később akár ellened is felhasználhatja ezeket!

Mérleg: Hiába rohansz, kapkodsz, nem jutsz előrébb, sőt, csak egyre távolabb kerülsz a mára betervezett feladataidtól. Fogadd el, hogy ma nem te irányítasz, úgy sokkal nyugodtabb és hatékonyabb leszel.

Skorpió: Ma extra fontos, hogy különösen odafigyelj a kommunikációdra! Legyél nagyon egyértelmű és fogalmazz pontosan, mert egy apró félreértésből akkora balhé lehet, amit nem is gondolnál, és sajnos csakis te jöhetsz ki rosszul belőle.

Nyilas: Mostanában annyit idegeskedtél, hogy ma mindenáron meg szeretnéd őrizni a nyugalmadat. A baj csak az, hogy annyira ráfeszülsz erre, hogy pont ettől leszel stresszes…

Bak: A mai napod felér egy érzelmi hullámvasutazással! Egymás után jönnek a problémák, amiket sorban szuperül meg is oldasz, szóval ma egymást váltják a kétségbeesős és a büszke pillanatok. Kitartást!

Vízöntő: Nem indul túl vidáman a reggeled, de ahogy telnek az órák, úgy egyre jobb és jobb dolgok történnek veled. Estére pedig már úgy érzed, összességében egy tökéletes napon vagy túl!

Halak: Egy olyan témában indul vita a környezetedben, ami különösen szívügyed, így nem bírod ki, hogy ne szállj be. Azért óvatosan fogalmazz, mert akár rosszul is elsülhet, hogy beleszólsz ebbe!

Még több

Horoszkóp