Meghan és Harry új otthonának hihetetlen története van

A royal pár nemsokára elköltözik a Frogmore Cottage-ba, aminek a történelme nagyon régre nyúlik vissza. Ennek egy szomorú részlete következik most.

Meghan és Harry új otthonának hihetetlen története van

Meghan hercegné és Harry herceg még a baba érkezése előtt kiköltözik a Kensington-palotából, hogy a Windsor birtokon éljen tovább, ami sokkal nyugisabb a mostani otthonuknál. A számukra új birtoknak van egy szívszorító sztorija, amiről az amerikai People magazin számolt be a napokban.

A ház, amiben Meghan és Harry lakni fognak, egyszer Viktória brit királynő közeli barátjának, Abdul Karimnak az otthona volt. Az indiai pincér, akit később titkárrá léptettek elő, közel 10 évig élt Frogmore-ban. Miután a királynő meghalt, Abdulnak végig kellett néznie, amint a királynőtől kapott összes levelét elégetik. Szörnyen érezte magát ettől. Viktória és Abdul ugyanis nagyon jó viszonyban voltak: rengeteget beszélgettek, sőt a királynő tanítónak hívta barátját. A levelek elégetését a kapcsolatra féltékeny rokonok rendelték el.

A róluk szóló könyvben (Viktória királynő és Abdul) a következőket írja a szerző, Shrabani Basu az eseményről: „Nagyon korán volt, és csak pár óra telt el a temetés óta. Alexandra és Beatrix hercegnő sok testőrrel érkezett, hogy átkutassák a házát és elvegyék a leveleket, amiket el is égettek. Szívszorító pillanat volt ez Abdul életében. A sötét történelem egy kis része volt ez.”

Még több

Szépség