2018.12.02.@ 10.12

Szexi képei miatt vették el a koronáját ennek a szépségkirálynőnek

Két hónapja nyerte meg a versenyt, most pedig mindent elveszített. Szerinted jogosan?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szexi képei miatt vették el a koronáját ennek a szépségkirálynőnek

Szeptemberben tartották meg a Mrs World Skócia szépségversenyt, amelyen olyan nők indulhattak, akik már férjhez mentek. Ennek lett a győztese, a 35 éves Natalie Paweleck, aki miatt most komoly botrány tört ki. Kiderült ugyanis, hogy fiatalabb korában topless fotók készültek róla, ezt pedig a szervezők szerint eltitkolta.

Mint sok szépségverseny esetében, úgy itt is tilos volt olyanoknak a jelentkezés, akik korábban erotikus fotózáson vettek részt, hiszen egy szépségkirálynő a tisztaságot, az eleganciát szimbolizálja.

Paweleck azért nem bukott le korábban a képekkel, mert azok még a lánykori nevén szerepeltek az interneten, így csak nemrég találtak rájuk. A zsűri emiatt úgy döntött, elveszik a koronáját és az első udvarhölgynek, Alana Stott-nak adják. Natalie persze nagyon kiakadt, szerinte ez az egész hihetetlenül megalázó és igazságtalan.

„Számomra ez a verseny azt jelentette, hogy megmutatjuk a világnak, egy nő bárki lehet, mindegy, hogy hajadon vagy már feleség és anya. Nem rejtegettem a modell múltamat. Büszke vagyok arra, amit elértem. A világ legeladottabb férfimagazinjának címlapján szerepeltem és megnyertem az Egyesült Királyság legmenőbb modellversenyét. A döntések, amiket huszonévesen meghoztam, tettek azzá a nővé, aki ma vagyok, és én szeretem azt a nőt!” – mondta egy helyi lapnak a koronájától megfosztott királynő.

Címkék: botrány korona mrs world skócia natalie paweleck szépségkirálynő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség