Hamarabb érkezik Meghan és Harry babája?

Egy fotó alapján kezdik azt gondolni a fanok, hogy a hercegi pár becsapta őket!

Hamarabb érkezik Meghan és Harry babája?

Harry herceg és Meghan hercegné a pletykák szerint Eugénia hercegnő esküvői fogadásán jelentette be a családnak, hogy tavasszal gyerekük születik. A pár néhány nappal később, első hivatalos külföldi útjuk előtt közleményben árulta el a világnak, úton van a trónörökös. Ausztráliában a volt színésznőt, Meghant már gömbölyödő pocakkal fotózták, elég látványos volt, hogy néhány hónap múlva jön a baba. Miután azonban hazatértek Angliába, eléggé eltűntek, mostanáig nem igazán lehetett őket látni.

A napokban azonban hivatalosak voltak egy karácsonyi jótékonysági koncertre, amikor pedig az eseményről távoztak friss fotók készültek róluk. Persze mindenki Meghan hasát nézte, ami elképesztően sokat nőtt az elmúlt egy hónapban.

A fanok között emiatt most az terjed az interneten, hogy a hercegné nem is áprilisban fog szülni, hanem sokkal korábban. Úgy gondolják, a pár csak ezzel akarta elterelni a sajtó figyelmét, hogy nagyobb nyugalomban várhassák a babát.

Teljesen érthető lenne amúgy, ha így döntöttek volna, de nem valószínű, hogy ez az igazság. Pusztán arról lehet szó, hogy a hercegné pocakja pont ebben a hónapban nőtt nagyobbat, de ez változó, minden kismama más. Simán lehet, hogy a következőben nem lesz ilyen látványos a változás.

Még több

Szépség