2018.12.06.@ 15.12

Megőrül a net Weisz Fanni videójáért

Fanni Mikulás alkalmából kitett posztjában hihetetlenül aranyos dolgokat mondott!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megőrül a net Weisz Fanni videójáért

A gyönyörű siket modell, Weisz Fanni augusztus végén elhatározta, hogy a követőit bevezeti a jelnyelv alapjaiba, amire mindenki nagyon nyitottan reagált. Azóta pedig olyan népszerű lett, hogy a fanok minden héten izgatottan várják az újabb leckét! Fanni mindig valami izgi téma köré fűzi fel az aznapi „anyagot”, így ma Mikulás napja alkalmából készített videót. Rengeteg Télapóhoz kapcsolódó szó jelentését tanította meg, így például az ajándék, a szánkó vagy a virgács szavakat is.

Igen ám, de Fanni nyelve véletlenül belegabalyodott a virgács kiejtésébe, és véletlenül vigrácsot mondott! Ezt a kis bakit olyan édesen kezelte, hogy teljesen odáig vannak érte a rajongók. A szépséges modell egyébként a Legbátrabb Páros kapcsán bevallotta, hogy gyermekkorában egy olyan műtéten esett át, aminek segítségével képes hallani és beszélni is. Így mikor kitette a jelszerda epizódot, nem hagyhatta kommentár nélkül a vigrács-botlást, és egy jót nevetett magán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JELSZERDA!🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼 Virgács nehéz szó..nálam vigrács😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈#bocsika

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Fannit és a férjét, Hajmásy Pétert amúgy nem zavarja a lány siketsége, hiszen tökéletesen tudnak egymással kommunikálni. De azért nemrég mégis orvoshoz fordultak, mivel babát terveznek! Szerencsére kiderült, hogy Fanni nem hordozza magában a siketség génjét, de valószínűleg a modell a születendő picit is meg fogja tanítani jelelni.

Címkék: Instagram jelszerda mikulás poszt weisz fanni

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség