Bella Hadid új fotóira nincsenek szavak

Eléggé kiakadtak a fanok, amikor meglátták a modell fürdőrucis képeit. Szerinted jogosan?

Bella Hadid új fotóira nincsenek szavak

A 22 éves szupermodellről, Bella Hadidról a napokban olyan képek és videók láttak napvilágot, amit látva sok fan aggódni kezdett. A LOVE magazin sportos különszámában a sztár falatnyi fürdőruhákban pózol és még a szokásosnál is vékonyabbnak tűnik. A rajongók közül többen arra figyelmeztették, tuti nem egészséges ennyire lefogyni.

„Ez komolyan nagyon szomorú! Arról beszél, hogy fogadjuk el magunkat, miközben csonttá fogyott. A modellszakma szépséggel kapcsolatos sztenderdjei még mindig barbárok és undorítók!”

„NE! Bella Hadid túl vékony vagy, csak csont és bőr!”

„A Victoria’s Secret bemutató kábé egy hónapja volt, de ő azóta is fogy… Nem szeretném, ha azt gondolná, hogy az a jó, ha nagyon-nagyon vékony. Értem, hogy boldog, de ennyit fogyni egyszerűen nem egészséges!”

„Túl vékony! Minden csontját látjuk! Nekem senki ne mondja, hogy ez egészséges…”

„Kérlek, hízz vissza olyanra, amilyen tavaly voltál. Még mindig gyönyörű vagy, de istenkém, ne fogyj tovább! Szeretlek!”

„Gyönyörű, de basszus, nagyon le van fogyva!”

Bella amúgy köszöni szépen, jól érzi magát a bőrében, azt nyilatkozta, soha nem volt még olyan egészséges, mint amilyen mostanában. Az elmúlt két évben végre szexinek, dögösnek érzi magát, korábban nem volt annyi önbizalma, mint manapság. Még azt sem titkolta, hogy nem volt könnyű úgy felnőnie, hogy van egy olyan csodás nővére, mint Gigi, mert állandóan hozzá mérte magát.

Még több

Szépség