Ez lesz 2019-ben az év színe!

Vidámságot, melegséget, optimizmust és energikusságot jelképez a jövő évre választott színárnyalat. Kitalálod, melyik az?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez lesz 2019-ben az év színe!

A Pantone vállalat – mint minden év decemberében – idén is bejelentette, hogy mi lesz a következő év “hivatalos” színe. Emlékszel, tavaly például a villogó, harsány és titokzatos ultraibolyára esett a szakemberek választása, 2017-re pedig a nyugodt, reménykeltő, természetes levélzöld lett a befutó. Ugye már nagyon kíváncsi vagy, mi lesz 2019 színe?

Nos, akkor nem húzunk tovább, eláruljuk, hogy a jövő évet végigkísérő szín nem más, mint a 16-1546-os kóddal jelölt ‘Living Coral’ fantázianéven futó árnyalat, amit a víz alatti élővilág csodás teremtményei, a korallok, az rózsaarany színben pompázó halacskák ihlettek.

Miért pont ez a szín lett a kiválasztott? A szakemberek indoklása szerint a felgyorsult világunkban, ahol mindent behálóz a technika, a virtuális valóság, minden eddiginél nagyobb szükség van a melegségre, a meghittségre. Szerintük ez a puha, kissé pasztelles korallszín pont ezt az érzést sugározza, és közben energikus, optimista látványt kelt. Hát nem gyönyörű?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Milena Luisa (@milenaluisa) által megosztott bejegyzés, Dec 6., 2018, időpont: 6:17 (PST időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cor do ano Pantone 2019 😍 e ai, curtiu? #pantone2019 #cordoano #livingcoral #lbarquitetura #leticiabarausearquitetura #leticiabarausearquiteturaeinteriores

Letícia Barause Arquitetura (@leticiabarausearquitetura) által megosztott bejegyzés, Dec 6., 2018, időpont: 6:13 (PST időzóna szerint)

Címkék: 2019 év színe korall living coral Pantone

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.