Meglepő kijelentést tett az X-Faktor legmenőbb csapata

A magánéletükkel kapcsolatban nyilatkoztak a srácok.

Meglepő kijelentést tett az X-Faktor legmenőbb csapata

ByeAlex csapata, az erdélyi rapper srácokból álló USNK hihetetlenül népszerűvé vált alig pár hét leforgása alatt. Mentoruk több dalt is írt nekik, a Posztolj! és a !FogyszdEl! extra gyorsan döntött rekordot a Youtube-on!  Filep Kund és Laskay Nimród olyan elképesztően tehetségesek, hogy ByeAlex támogatásával A Dal műsorába is jelentkeztek, és ha minden jól megy, a két srác a Posztolj! című számukkal képviselheti majd Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Kund és Nimród egyébként a csajok kedvencei is, a követőtáboruk Instagramon közel százezres nagyságú! Az X-faktor előző adásában pedig a csapat érzelmes oldalát is megismerhettük, a fiúk nyilatkozata szerint ugyanis ők a magánéletben romantikusak. A Best magazinnak elárulták, hogy az a dal barátnőiknek szólt, akikben azt szeretik, lehet velük beszélgetni is, amellett, hogy gyönyörűek. A csajok persze féltik a szerelmüket, de ezt Nimród és Kund is megértik, hiszen szerintük ez „egészséges féltékenység”. A párkapcsolatukban nagyobb nehézséget jelent viszont a távolság, mivel az erdélyi fiúk a beköltözés óta csak kétszer láthatták a barátnőiket.

Az USNK tagjai azt is őszintén elárulták, milyen lányok jönnek be nekik„Nem szeretjük azokat a lányokat, akik olyanok, mint egy dísz: felteszed a polcra, csodálod, de ezen kívül nem tudsz vele mit kezdeni. Ha családalapításról, gyereknevelésről van szó, ne féltse már a körmeit, hogy letörnek.”

A csapatnak legközelebb az X-faktor elődöntőjében szurkolhatsz!

Még több

Szépség