Nem hiszed el, mi a legújabb beauty-őrület

Teljesen új arcot sminkelhetsz magadnak, ha követed ennek a vlogger lánynak az utasításait. A kérdés, hogy mennyire életszerű egy ilyen makeup…

Nem hiszed el, mi a legújabb beauty-őrület

Hol van már az, amikor Kim Kardashiannak köszönhetően végigsöpört a makeup világon a kontúrozás tudománya. A finom árnyékolás azóta már szinte igazi sminkelési alaplépésnek számít, és tuti te is olyan ügyesen csalsz extra mélységet az arccsontodnak, mint egy profi sminkes. A legújabb őrület viszont itt nem áll meg és az enyhe arcél módosítás helyett a drasztikus változtatásra helyezi a hangsúlyt.

Promise Tamang beauty vlogger videójában mutatja be ezt az extrém technikát, ami állítása szerint már teljesen megszokott módszer Kínában. A smink lényege, hogy különböző ragasztószalagokkal insant liftinget adsz az arcodnak, majd egy viaszszerű anyaggal formálod újra az átalakítandó részeket. Ezzel pedig például Promise a felismerhetetlenségig alakítgatta a saját pofiját.

A végére úgy nézett ki, mint egy játékbaba. Azt is elárulta a vlogger lány, hogy a filterek is sokat segítenek, ha egy ütős képet akar posztolni, mert azokkal még jobban ki tudja emelni a végeredményt.

Habár tényleg nagyon látványos, szinte bizarr a látvány, elég nehéz elképzelni, hogy reggelente szó szerint újraépíts a pofid, igaz? Max egy halloweeni partin tudjuk elképzelni ezt a megoldást.

Még több

Szépség