A legjobb filmek vasárnap estére

Vége a hétnek, ideje lazítani és bekuckózni a kanapéra. Ehhez ajánlunk öt szuper filmet!

A legjobb filmek vasárnap estére

Tapló Télapó 2. (TV2, 22:45)

December elején érdemes elkezdeni a karácsonyi hangolódást, és mi lenne jobb választás erre, mint Billy Bob Thornton vígjátéka? A klasszikus karácsonyi film folytatása ugyanolyan vicces, mint az első rész. Az áruházi Mikulásként dolgozó, részeges Willie Soke ismét kieszel karácsony estére egy sok pénzzel kecsegtető melót. Ez persze rengeteg vicces szitut szül, a problémákat pedig tetézi, hogy megjelenik Willie anyja (Kathy Bates) is. Sőt, az anti-Télapó szívét még egy csinos csajszi (Christina Hendricks) is megdobogtatja.

Kémes hármas (Film Now, 23:45)

Klasszikus Reese Witherspoon romkom? Pipa. Extra dögös pasik? Pipa. Izgi akciók, hogy a barátod ne akadjon ki, amiért te Chris Pine-on és Tom Hardy-n legelteted a szemed? Pipa. A Kémes hármas csajos estéhez és romantikus-összebújós szórakozáshoz is tökéletes!

Szex és New York (Viasat 3, 21:00)

Századjára is újranézheted a valaha volt legcsajosabb filmet, de ez nem okoz gondot, igaz? Kedvenc sorozatod idén volt 20 éves, Carrie-ékből viszont sosem elég, így a Szex és New York film kapóra jön, ha gyorsan kielégítenéd a Mr. Big-hiányodat! Bár kilátásba helyeztek egy esetleges harmadik részt is, azt a filmet már most hatalmas botrány övezi. De ne hagyd, hogy ez elrontsa a négy szingli iránti rajongásod, és inkább nézd meg vasárnap este ezt a klasszikust!

Vasember 3. (RTL Klub, 18:55)

Robert Downey Jr. ikonikus szerepének harmadik része talán még jobb is, mint az előző kettő. Izgi szuperhősfilm, de emellett nem fél Tony Stark poszttraumás stressz szindrómájával is foglalkozni. Ráadásul Gwyneth Paltrow mint Pepper Potts egyáltalán nem a megmentésre váró leányzó. Szuper inspiráló őt nézni, ahogy minden helyzetben feltalálja magát! Ahogy Robert Downey Jr-t is, aki még mindig hihetetlenül jó pasi.

A Da Vinci-kód (AXN, 21:00)

Dan Brown bestsellerét te is alig tudtad letenni anno? Ha te is imádtad ezt a szövevényes sztorit, de már nem emlékszel pontosan a részletekre, ideje újranézni a Da Vinci kódot. A film az izgalmak mellett igazi sztárparádét tartogat számodra: Tom Hanks, Audrey Tautou, Jean Reno, Ian McKellen és Paul Bettany is a szereplőgárda tagja. A szimbólumok és kódfejtések világa igazi lebilincselő esti szórakozást ígér!

Még több

Szépség