7 szenzációs ünnepi smink, amit ki kell próbálnod

Idén igazi wow-hatást akarsz elérni a karácsonyi makeupoddal? Mutatunk 10 ötletet, amikkel garantáltan ragyogsz majd a karipartin.

7 szenzációs ünnepi smink, amit ki kell próbálnod

Magyalág

Nincs is ennél karácsonyibb hangulatú motívum, szóval miért is ne jelenhetne meg a sminkedben is? Húzd ki egyszerűen tussal a szemed, majd egy másik tusecset segítségével rajzold fel a zöld zselés szemhéjfestékkel az ágacskákat. A piros bogyókat akár strasszokkal is kirakhatod, ha fokozni szeretnéd az it-hatást.

Jégkirálynő

Szürke, ezüst és fehér szemhéjporra lesz szükséges, amivel egyszerűen el tudod készíteni a hópihés alapot. Ha végeztél, fehér tussal rajzold meg az apró pihéket és ezüst strasszokkal koronázd meg a sminket.

Cukorkalány

Itt egy kicsit nehezebb dolgod lesz, hiszen nagyon precízen kell felvinned az aprócska csíkokat. Először fehér tussal húzz egy vonalat a szempilláid tövébe, majd ezt vonalazgasd be a piros színnel. Most bevetheted a műszemillákat is a drámai végeredményért.

Karácsonyfa

Első körben szerezz be jó sok zöld és arany strasszkövecskét majd jöhet egy piros bázis a szemedre. Tussal bepöttyözheted magadnak, hogy hova ragasztod majd a köveket, majd óvatosan tedd fel őket egyesével a szemhéjadra. Várj, ameddig megszárad és indulhat a tündöklés.

Gingle bells

Inkább a szájhangsúlyos sminkek jönnek be? Dobj egy kis arany csillámot a szemhéjadra, spirálozz duplán és már át is térhetsz a szádra. Mindenképpen ecsettel vidd fel a rúzst, hogy tartósabb és precízebb legyen a szín.

Mrs. Grinch

Ha a hátad közepére sem kívánod az ünnepi felfordulást, de nem akarod megbántani a többieket a véleményeddel, simán grincheskedhetsz a sminkeddel is. Ha van zöld tusfestéked, az a legszuperebb, de feketével is keretezheted a szemed. A lényeg, hogy utána fuss át a vonalakon zöld szemhéjpúderrel is. A nedves ecset trükköt itt is bedobhatod.

Karácsonyi égősor

Méghozzá a szemhéjadon! Dobj fel egy fehér alapot a mozgó szemhéjadra és sötétebb árnyalattal satírozd el felette a területet. A két szín kontrasztos találkozásához rajzold fel tussal az égősor alapját, majd glitteres festékkel vagy akár aprócska strasszokkal rajzold meg a színes égőket.

Még több

Szépség