Kesha smink nélküli szelfije felrobbantotta a netet

Teljesen bepörögtek a fanok, imádják a fotót!

Kesha smink nélküli szelfije felrobbantotta a netet

Szilveszterkor nagyon sokan tettek újévi fogadalmat, köztük például a 31 éves énekesnő, Kesha is. Ezt akkor árulta el, amikor kiposztolt a Twitterre és az Instagramra egy smink nélküli szelfit, amin minden szeplője jól látható.

„Nekem az az újévi fogadalmam, hogy megtanuljam igazán szeretni magam, úgy, ahogy vagyok, szeplőkkel, tökéletlenül!” – írta a kép mellé Kesha.

Nem meglepő, de az Instán eddig 480 ezer lájk érkezett a fotóra, a Twitteren pedig 9000-en megosztották és 2000-en kommenteltek. A sztár rajongói közül sokan annyira felbátorodtak, hogy elkezdtek ők is olyan képeket posztolgatni, amin látszottak a szeplőik.

„Még elég fiatal voltam, amikor befutottál. Akkoriban engem nagyon zavartak a szeplőim, leginkább azért, mert csúfoltak érte. Mindent megtettem, hogy eltüntessem őket. Hát, most hiányoznak!” ­– írta meg egy fan Keshának a saját sztoriját.

Az énekesnő amúgy tavaly azt nyilatkozta az amerikai Cosmónak, hogy sokáig egy ruhaméret és egy szám a mérlegen határozta meg, ki ő, de ma már másképp látja a világot és saját magát.

„Ijesztő volt, de úgy döntöttem, az életet választom. Komoly fordulópont volt. Nem egy ruhaméret vagyok, nem egy szám a mérlegen. Egy kemény, belevaló, vagány csaj vagyok a hibáimmal, tökéletlenségeimmel együtt. Tíz éve nem hittem volna, hogy ezt valaha így ki tudom mondani!” – mondta akkor.

Még több

Szépség