Saját véréből készít hidratáló krémet Victoria Beckham 

Nagyon bejön neki a bizarr beauty cucc!

Saját véréből készít hidratáló krémet Victoria Beckham 

Hallhattál már bloggerektől olyan merész próbálkozásról, hogy mensturációs vérrel kenték be az arcukat, annak jótékony hatásai miatt. Victoria Beckham ehhez hasonló kísérlettel állt elő, azzal a különbséggel, hogy az ő vére a hidratáló krémében található meg.

Az egykori Spice Girls sztárja Insta-sztoriban osztotta meg a követőivel, hogy milyen menő újdonságot tesztel éppen: egy olyan termékcsaládot, ami a saját őssejtjeit használja fel a gyógyító hatás érdekében. A megosztott fotókat a következő leírással látta el: „Dr. Barbara Sturm vért vett tőlem, és egy gyógyító összetevőt alkotott belőle, aminek gyulladásgátló és megújító hatása van. Egész héten tesztelni fogom, reggel és este is!

Fotó: Instagram

Victoria nem csupán hidratáló krémet, hanem egy maszkot is kipróbált a termékcsaládból, amiben szintén megtalálható az a bizonyos összetevő: „Miután a maszkkal az arcomon aludtam, (ami beszívódik, így nem néz ki viccesen és nem is hagy ragadós érzetet maga után) az arcbőröm csodálatos! Szuper hidratált és nagyon tiszta! És nagyon puha!”

Fotó: Instagram

Az 1200 fontba, vagyis nagyjából 430 ezer forintba kerülő kezelés Dr. Barbara Sturm nevéhez fűződik, akinek a nevéhez a „vámpír arckezelésről” fűződik. Ennek a lényege, hogy vért vesznek a pácienstől, aminek egy részét visszafecskendeznek a bőrbe, annak bőrfiatalító hatása miatt. Mit gondolsz, te kipróbálnád a krémet vagy a kezelést?

Még több

Szépség