2 héttel szülés után posztolt, felrobbant a net  

Ha valaki két hónappal néz ki így szülés után, még az is egészen elképesztő, nem csoda, hogy mindenki tátott szájjal nézi a fotóit.

2 héttel szülés után posztolt, felrobbant a net  

2018 novemberében adott életet második gyerekének Nicole Knight, akinek instagramos fotóitól gyakorlatilag felrobbant az internet. Az ausztrál anyuka ugyanis két héttel a szülés után olyan lapos hasat mutatott, mintha nem is ő hordta volna ki a babát. Pedig de, mert pocakos fotói is bőven vannak. Nicole egyébként azt állítja, még így is négy kilóval többet mutat a mérleg, mint terhessége előtt, bár ez nyilván egyáltalán nem látszik.

View this post on Instagram

2 weeks post baby numero 2

A post shared by N I C O L E . K N I G H T (@nicoleknightt) on

A titok azon a nyilvánvaló tényen túl, hogy a 25 éves anyuka megnyerte a génlottót, és nagyon szuper alakja van, valószínűleg az, hogy már terhessége előtt is heti 3-5 alkalommal edzett, és terhesen is folytatta a mozgást, nyilván kevésbé megterhelő módon.

Persze a két terhesség nem maradt nyomtalanul, mert bár a fotókon egyáltalán nem látszik, a hasán lévő bőr rendesen kinyúlt, de valójában ez is csak akkor látszódik, ha a nő külön megmutatja:

Nicole azt írta, azért osztja meg fotóit, hogy ezzel más anyákat inspiráljon. Bár ha jobban belegondolunk, egy átlagos nő nehezen inspirálódik egy közel sem átlagos genetikával megáldott nő láttán. Igaz, az egészséges étkezést és a rendszeres edzést bárki bármikor bevezetheti az életébe, de ahhoz, hogy valaki úgy nézzen ki két gyerek után, mint Nicole, kell egy nagy adag genetikai csoda is.

View this post on Instagram

3 days postpartum with my Zephi Girl 🖤

A post shared by N I C O L E . K N I G H T (@nicoleknightt) on

Még több

Szépség