Megőrülnek Ariana Grande szájfényéért

Több ezren iratkoztak fel a várólistára, pedig még el sem kezdték árulni a szájfényt!

Megőrülnek Ariana Grande szájfényéért

Egy hete jelent meg Ariana Grande legújabb klipje, a 7Rings, amiben a szakítás utáni shoppingterápiáról szól, és már most hatalmas siker. Ari akkor amúgy hét darab gyémántgyűrűt vett magának és barátnőinek, miután a vőlegényével szakított. A videó pedig jelenleg 72 millió megtekintésnél jár! És bár plágiummal is megvádolta már valaki, a nagyobb visszhangot mégis az énekesnő klipben viselt szájfénye keltette.

Az ajakfényért már több ezren feliratkoztak a várólistára, pedig a terméket még el sem kezdték árulni! Az Iconic London, brit márka Lip Pumping Gloss névre hallgató sminkcucca egyébként szupertelt ajkakat ígér a vásárlóknak. Te is örülnél egy olyan szájfénynek, ami mindenféle plasztikai beavatkozás nélkül felpumpálná a szád, ugye?

A Lip Pumping Glossnak tehát már eddig is nagy volt a rajongótábora, viszont még hatalmasabbra nőtt, miután Rokael Lizama, Ari sminkese Instán bejelentette, hogy ezt kente az énekesnő ajkaira is.

A srác ezt írta a kép alá: „Azok, akik kérdezik, milyen termét használtam, íme: az Iconic London megint őrült jó szájfényt készítettek, ez pedig a vadiúj Lip Plumping Gloss! Hamarosan kapható lesz! Annyira imádom így Ariana Grande ajkait.” 

Ari amúgy akkor viseli ezt az ajakfényt, amikor a dalban éppen arról énekel, mennyire menő szájfényt visel.

Azóta a Lip Plumping Glosst a szájfények Szent Gráljának nevezik, és február 1-jétől akár te is megveheted. Hat különböző árnyalatban lesz majd kapható, és nemcsak növelni tudod majd az ajkait méretét, de akár pihe-puhává is varázsolhatod a szádat a segítségével. Egyébként a sminkcuccban található biomimetikus peptid lesz a felelős a telt szádért.

Használhatod magában is, vagy a kedvenc rúzsod kiegészítéseként, ráadásul mindegyik bőrtípuson csodásan áll majd – erre a készítők külön odafigyeltek. Amint felapplikáltad az ajakfényt, kicsit csípős, hűvös érzésed lesz, ekkor kezdi el stimulálni a bőröd, hogy az ajkaid nagyobbnak látszódjanak. Az aloe vera és az zöld kávé olaj pedig ajakápolóként viselkedik, így garantált a tökéletes smink!

Te ki fogod próbálni?

Még több

Szépség