Megvan a tavasz legmenőbb hajszíne

Ha most indulsz fodrászhoz, a rózsabarna színt kérd! Garantáltan a legtrendibb tincseket kapod majd!

Megvan a tavasz legmenőbb hajszíne

Arról már korábban beszámoltunk neked, hogy mi az idei legnagyobb Insta-őrület a frizurák terén, de tuti, hogy te is kíváncsi vagy arra, milyen hajszín fog hódítani tavasszal! Készülj fel, mert a rozéaranynak és a rozépezsgő árnyalatoknak leáldozott, a legújabb menőség, a szintén extra csajos rózsabarna frizura. Mi már most imádjuk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rose Brown. Who’s loving this tone? . . Teased foilayage with 1️⃣ @guy_tang @guytang_mydentity hybrid #Big9 + #Magnum8. 2️⃣ Pretone: @guytang_mydentity Xpress toner Blush and Dual Booster Pink Glow + 6vol 1:2 ratio. 3️⃣ Rootagé: @guytang_mydentity demi 6DL Dusty Lavender + 7RG Rose Gold + 6vol 1:2 ratio. 4️⃣ Mids: @guytang_mydentity demi 7RG Rose Gold + 7BB Brown Beige + Pink Glow + 6vol 1:2 ratio. 5️⃣ Ends: 9RG Rose Gold + 9BB Brown Beige + 6vol 1:2 ratio. Processed on dry hair for a full 25 mins. . . #kimwasabi #excellenthairsalon #guytang #guytangmydentity #mydentitycolor #mydentity #guytangcolor #EvolveTogether #hairbesties #hairbestiesforlife #HB4L #rosebrown #rosegoldhair #newarksalon #fremontca #fremontsalon #bayareastylist #balayage #balayageombre

Kimemily Pham (@kimwasabi) által megosztott bejegyzés,

Oké, az igaz, hogy ez nagyon hasonlít a rozéarany séróhoz, de annyi különbség van, hogy ennek az alapja nem a szőke, hanem a barna hajkorona, ráadásul bármilyen árnyalattal keverve jól néz ki! Adj hozzá pluszban egy kis barack vagy arany színezőt, és máris kész a ragyogó frizu, ami ráadásul mindenféle bőrtípushoz passzol.

A legklasszabb az egészben az, hogy végre a sötétebb hajú lányok is bátran bevállalhatják az árnyalatot!

Neked hogy tetszik?

Még több

Szépség