Ez lenne a tökéletes alapozó?

Elképesztőek az előtte-utána képek!

Ha neked is problémás a bőröd, akkor tudod, hogy milyen nehéz megtalálni AZ alapozót. Nem csak a színről, a fedésről és a végeredményről van szó, hanem az összetevőkről is. Mivel sok alkotóelem könnyen eltömítheti a pórusaid, amitől még pattanásosabb leszel. A krónikus aknétől szenvedő lány, Abbie Bull viszont most megosztotta, milyen brutál jó alapozót talált, amit neked is látnod kell!

Abbie nagyon őszintén beszélt eddig is a bőrproblémáiról, folyamatosan dokumentálja az életét a Youtube-csatornáján és az Instagramján. A legújabb videójában a lány elmondta, hogy a Huda Beauty #FauxFilter alapozóját használja Crème Brulée színben. Ezt Magyarországon nem igazán árulják, de nem lehetetlen beszerezni: egy csomó webshopról tudsz rendelni.

 Abbie nagyon durva előtte-utána képet osztott meg az alapozóról Instán.

View this post on Instagram

@hudabeauty faux filter foundation is INSANE. A lot of people ask if it breaks me out even more and it doesn’t, I also love the smell of it 😩😂 I’m dying for her to see my posts using her foundation, if she shared we can get #skinpositivity to millions of people so tag her if you can! I’m determined to get the message out there that we are beautiful with or without makeup, acne sufferers deserve to be in the light as much as anyone else and not feel the need to hide away. I CHOOSE to put makeup on because I like being creative, not because I have to. I love myself both ways and you guys should too 💗 @shophudabeauty #acnepositivity #acne #makeup #hudabeauty #shophudabeauty #fauxfilterfoundation #makeupartist #anastasiabeverlyhills #loveyourself

A post shared by Abbie Bull (@abbiebull_) on

„Eltökéltem, hogy terjeszteni fogom azt az üzenetet, hogy sminkkel és anélkül is gyönyörűek vagyunk. Az aknéval küzdőknek is joguk van ugyanolyan jól érezni magukat, és nem szabadna elrejtőzniük a világ elől. Én azért VÁLASZTOTTAM a sminket, mert szeretek kreatív lenni, és nem azért, mert muszáj. Így is-úgy is szeretem magam, ti is szeressétek magatokat!” – ezekkel a cuki szavakkal posztolta Abbie a fotót.

A csajszi szerint a FauxFilter nem ront a bőre minőségén„Nagyon sokan megkérdezik, hogy nem teszi-e még pattanásosabbá a bőrömet, és egyáltalán nem! Sőt, az illata is fincsi.”

A vlogger azt is megosztotta a követőivel, hogy 15 éves kora óta milyen kemény az élete az akne miatt. „Voltak pattanásaim, amik hónapokig nem múltak el. Nagyon rosszul éltem meg. Ráadásul fájtak is. Amikor beszéltem, amikor ettem…Volt, hogy inkább kihagytam egy kajálást, mert annyira nem éreztem jól magam.”

Azt is felidézte, milyen volt, amikor először ment be smink nélkül dolgozni: „Rettegtem, hogy mit gondolnak majd rólam. Azt hittem, azt mondják majd, hogy ronda vagyok, meg hogy nem mosok rendesen arcot. De mindenki nagyon kedves volt, ezért kezdtem megnyugodni. Egészen addig, amíg egy vevő azt nem mondta, hogy több zöldséget és gyümölcsöt kellene egyek. Ekkor elsírtam magam. Miért kéne kevesebbnek vagy megítéltnek éreznem magam, amiért aknés a bőröm? Legyél kedves magadhoz. Légy boldog és élvezd az életet!”

Te kipróbálod Abbie kedvenc alapozóját?

Még több

Szépség