4 expressz trükk, ha letört a körmöd

Simán megmentheted a manikűröd ezekkel a tippekkel, nem kell emiatt rövidre vágnod az összes körmödet. Csekkold le, hogyan kell csinálni!

4 expressz trükk, ha letört a körmöd

Ragaszd meg!

Ha nem tört le teljesen a körmöd, akkor ez a megoldás lehet a tökéletes a számodra. Nem kell hozzá más, csak egy megfelelő, jó minőségű ragasztó és persze egy pici kézügyesség. Nézd meg az alábbi videóban, hogyan kell csinálni!

Éljen a műköröm!

Szinte az egész körmöd letört az egyik ujjadon? Nyugi, nincs para! Ebben az esetben az a legjobb, amit tehetsz, hogy felteszel egy szett műkörmöt. Már nagyon sok helyen lehet kapni komplett készleteket, amikkel nem kell sokat vacakolni, csukott szemmel is bárki szépen fel tudja ragasztani. Ez kitart addig, amíg az igazi körmöd szépen visszanő és megerősödik.

A csodatévő gél lakk és selyempapír

Ezt a trükköt akkor ajánljuk, ha már van némi gyakorlatod a körömápolásban, körömformázásban. Az első lépés a reszelés, tisztítás, majd jöhet egy kis ragasztó. Ezután a selyempapírból vágj ki egy akkora darabot, ami elég a körmödre. Kend le vastagon átlátszó gél lakkal, ragaszd rá a papírt és simítsd el gondosan. Most jöhet egy újabb réteg gél lakk. Végül a reszelővel javítsd ki a hibákat!

A teafilter és ragasztó kombó is működik

Nincs otthon selyempapírod? Nem baj, ha teafiltered viszont igen. Ebben az esetben az első lépés egy kis ragasztó a törött körömre, de most nem hátulról, hanem elölről kell rácsöppenteni. Ezután vágj ki egy aprócska darabot a filterből és simítsd rá a ragasztóra. Várd meg, míg megszárad, majd reszelővel igazítsd meg.

Még több

Szépség