Kitalálod, ki a nagymama a képen?

Ez a nagyi megnyerte a genetikai lottót: hihetetlen, ahogy kinéz.

Kitalálod, ki a nagymama a képen?

A 45 éves Becky Brownról gyakran azt hiszik, hogy saját lánya, Scarlett Saunders testvére. Amikor viszont elárulja, hogy ő valójában már nagymama, mindenki csodálkozva néz rá. Az anya-lánya párosnak nagyon jó a kapcsolata, sőt mivel hasonló az öltözködési stílusuk, ezért gyakran még egymás ruháit is hordják: „Scarlett és én nagyon hasonlóak vagyunk sok szempontból. Nem csak kívülről, de a személyiségünk is. És rettentően közel is állunk egymáshoz.”

A bal oldalon Becky, jobb oldalon pedig Scarlett.

Becky nemsokára kétszeres nagymama lesz, de elmondása szerint nincs semmilyen diéta vagy szépségrutin, aminek köszönheti a fiatalos megjelenést. Szerinte ez egyszerűen a genetikán múlik. „Nincs titkos trükköm, sőt sokkal többet kellene tennem, hogy valóban formában maradjak. Anyukám 85 lesz idén, és ő is nagyon fiatalos, valószínűleg tőle örököltem” – meséli Becky az angol Daily Mail nevű lapnak.

A képen a kis Scarlett: anyukájával, Beckyvel és nagymamájával. Fotó: Instagram/@scarlettsaundersx

Scarlett – akit 9 éves korában leukémiával diagnosztizáltak – jelenleg 7 hónapos terhes a második babájával. Öt évvel azután, hogy legyőzte a betegséget, jelentkezett a Miss Teen Queen UK szépségversenyre, amit meg is nyert. Most pedig boldog édesanya, aki az nyilatkozta a brit lapnak, hogy nagyon reméli, hogy idősebb korában ő is ugyanolyan fiatalos lesz, mint édesanyja.

Még több

Szépség