A lélegzeted is eláll ezektől a szájsminkektől  

Ilyen, amikor a sminkelés valódi művészetté válik.

A lélegzeted is eláll ezektől a szájsminkektől  

Manapság egyre több sminkmester vállalkozik arra, hogy kicsit feldobja a portfólióját valamilyen különleges húzással. Ennek köszönhetően láthattunk már hatalmas flitterekkel vagy épp tollakkal kirakott szemhéjakat, és szinte ijesztően tökéletes átalakulásokat is hétköznapi emberekből ikonikus sztárokká. Az utóbbi időben pedig úgy tűnik, hogy a legnagyobb hangsúlyt a szájsminkek kapják – egyre több lenyűgöző alkotás lát napvilágot.

A sminkesek között egyértelműen első helyezett az amerikai Ryan Kelly, akit Instagramon közel 80 ezren követnek, ami egyáltalán nem meglepő. A csajszi – aki maga is nagyon szereti a feltűnést, jelenleg kék hajjal hívja fel magára a figyelmet – legutóbb például a Csillag születik című film két főszereplőjét Lady Gagát és Bradley Coopert festette fel a szájára, pontosan ugyanúgy, ahogy a plakátokon láthattuk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RyanKellyMUA: Lip Art (@ryankellymua) on Jan 30, 2019 at 4:46pm PST

Persze, ez csak egy a sok közül, mivel Kelly már százas nagyságrendben számolhatja a szájsminkjei számát. Felpingálta már magára a flúgos kémet, Austin Powerst, a Szerelmünk lapjai esőben csókolózó jelenetét.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RyanKellyMUA: Lip Art (@ryankellymua) on Jan 16, 2019 at 5:01pm PST

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RyanKellyMUA: Lip Art (@ryankellymua) on Nov 27, 2018 at 1:02pm PST

A mozisikereknél maradva, a Reszkessetek betörők és a Forrest Gump is megihlette a sminkest. Ezen kívül varázsolt már pitét és Instagram ikont is a szájából.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RyanKellyMUA: Lip Art (@ryankellymua) on Dec 13, 2018 at 4:16pm PST

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RyanKellyMUA: Lip Art (@ryankellymua) on Dec 10, 2018 at 4:20pm PST

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RyanKellyMUA: Lip Art (@ryankellymua) on Nov 22, 2018 at 11:19am PST

Ha pedig ez még mindig nem lenne elég, sokszor a manikűrje is passzol az adott témához, méghozzá úgy, hogy a szájra festett minta a körmével együtt alkot teljes jelenetet. Ilyen például a bagoly, ami egy levelet fog a lábaival vagy a thai gyorskajás doboz pálcikákkal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RyanKellyMUA: Lip Art (@ryankellymua) on Jul 3, 2018 at 12:26pm PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RyanKellyMUA: Lip Art (@ryankellymua) on May 15, 2018 at 4:25pm PDT

Kelly egy interjúban elmondta, hogy bár az évek alatt sokat változott a technikája, egy valami megmaradt, hogy mindig az aktuális trendekre fókuszál. Úgy néz ki, hogy ezt sikerült is teljesítenie, mivel lényegében ahogy kijön egy új sikerfilm vagy menővé válik egy márka vagy stílus, ő máris előkapja az ecsetet és festeni kezd, hogy újra és újra elálhasson a lélegzeted, ha az Insta-profiljára kattintasz!

Még több

Szépség