Sose volt még ilyen szép Katalin hercegné 

Vilmos felesége a BAFTA díjátadóra vonult be gyönyörű ruhában, amit egy nagyon különleges ékszerrel egészített ki.

Sose volt még ilyen szép Katalin hercegné 

Katalin hercegné hibátlan szettben jelent meg az idei Brit Film- és Televíziós Akadémia gáláján. Hosszú fehér, félvállas estélyi ruhát viselt, amit egy ugyanolyan színű kis clutch táskával párosított. A frizurája esetében valószínűleg az esemény fontossága és a ruha kivágása miatt is döntött a konty mellett. A makeupja nem volt meglepő: a tőle megszokott szemhangsúlyos sminket viselte.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ami viszont a rajongóknak elsőként feltűnt, az a gyémántból és gyöngyből álló fülbevaló volt. Az ékszer ugyanis eredetileg Diana hercegnő kollekciójába tartozott, aki rengetegszer viselte a darabot – többek között 1990 novemberében Japánban.

Fotó: US Getty Images

Nem ez az egyetlen ékszer, amit Katalin Dianától örökölt vagy kapott kölcsönbe, de most először viselte a fülbevalót nyilvános eseményen. Nem véletlen, hogy a hercegné ritkán veszi elő ezeket a különleges darabokat, hiszen rendkívül értékesek. Az egyik leghíresebb ékszer, amit viszont Katalin folyamatosan visel, az a zafír eljegyzési gyűrű, amit szintén elhunyt anyósától örökölt.

Még több

Szépség