8 trükk, hogy felturbózd a Tinder-profilod

Közeleg a Valentin-nap, ezért szeretnéd kicsit felpörgetni a matcheid? Vesd be ezeket a trükköket a teljes sikerért!

8 trükk, hogy felturbózd a Tinder-profilod

Easter egg a biódban

Első lépésként fusd át úgy a biod, mintha idegen lennél: mi derül ki belőle? Hogy merre laksz, hány éves vagy és milyen magas? Ezek alapinfók és egy kicsit uncsik is, hiszen ebből nem jön rá senki, hogy például odavagy Ariana Grande új albumáért, vagy rajongsz az ananászos pizzáért. Rejts el izgis tényeket magadról, amivel azonnal az egekbe repítheted a népszerűségi indexedet.

Kapcsolati státusz?

Jobban teszed, ha már az elején tisztázod, hogy komoly kapcsolatra, vagy egy könnyedebb tavaszi flörtre vágysz. Viszont nagyon riasztó, ha már a leírásban közlöd: a férjed keresed. Fogalmazd meg viccesen, hogy mire vágysz pontosan, ezzel jófej, és őszinte is leszel egyszerre.

via GIPHY

Színre színt

Viselj élénk színeket a fotókon, mert egyből elkapja a srácok tekintetét a sok szürke és fekete képrengeteg között. Egyszerű trükk, ami azonnal működik.

Hobbira fel

A biodban már adtál néhány backstage infót az életedből? Akkor most ideje a fotókon is megmutatnod, miért rajongsz igazán. Odavagy a korizásért? A következő profilképet lődd a műjégen!

via GIPHY

Csak ha süt a nap

Más esetben semmi értelme a napszemüvegnek, arról nem is beszélve, hogy a pasik a szemedre is kíváncsiak, nem pedig a legújabb napszemcsidre. Téged is zavarna, ha minden képen eltakarná a kiszemelted szemét egy fekete lencse, igaz?

Okosfotó

Kapcsold be a smart photo funckiót, mert így az app alapból azokat a képeidet teszi ki elsőre, ami után addig a legtöbb jobbra húzást kaptad. Ezzel látatlanban is a te kezedre játszik a Tinder.

via GIPHY

BFF pause

Szuper, hogy rengeteg barátod van és simán feltehetsz egy közös képet is a kedvenc közös estétekről – de csak egyet. A srácok nem arra kíváncsiak, hogy néznek ki a haverjaid, hanem rád.

Instát rá

Kösd össze az Instagram és a Tinder profilod, hogy még több infó derülhessen ki rólad. Persze arra mindenképpen figyelj, hogy csak akkor lépd ezt meg, ha nem árulsz el olyan érzékeny adatokat, mint a lakcímed vagy a munkahelyed. Ezeket elég a randin is megosztanod, ha tényleg bejövős a srác.

Még több

Szépség