Ez Kim Kardashian legtitkosabb beauty trükkje

Nem is gondolnád, hogy a popsikirálynő legtutibb trükkje még csak pénzbe sem kerül!

Ez Kim Kardashian legtitkosabb beauty trükkje

Bár nem tudjuk, hogy pontosan ki találta fel a szelfit, Kim mégis a szelfik királynőjének tartja magát, hiszen rengeteg ilyen fotót oszt meg az Instáján. Ami viszont biztos neked is feltűnt ezeken a képeken, hogy a sztár nem sokszor mosolyog rajtuk. Ha eddig azt gondoltad, hogy ennek esztétikai oka van, akkor nagyot tévedtél. Kimnek ugyanis jó oka van arra, hogy miért teszi mindezt.

A hétvégén valaki megkérte a Kardashian testvért, hogy árulja el a tökéletes arcbőr titkát, amire ő ezt a választ adta: „Ne mosolyogj.” Persze Kim ezt teljesen komolyan gondolta, hiszen ezáltal nem keletkeznek mély mosolyráncok az arcán.

A popókirálynőt nem csak emiatt nem láthatod fülig érő szájjal. Egyszer azt nyilatkozta, hogy az amerikai C Magazine-nak, hogy nem akar kedvesnek tűnni azok előtt a fotósok előtt sem, akik aztán pénzért eladják a képeket: „Azelőtt mindig nevettem, de többé nem akarok vidám lenni előttük. Még amikor magabiztosnak is érzem magam a bőrömben, nem akarok az a lány lenni, aki minden fotójukon molyosog. Ez megváltoztatta a hangulatomat és azt is, aki vagyok, a személyiségem is változott.”

Persze az utóbbi indok érthető, de azért mosolygás nélkül élni az életet elég szomorú lehet, nem igaz? Te bevállalnád, hogy megállítsd a ráncokat?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Feb 9, 2019 at 10:34am PST

Még több

Szépség