Horoszkóp: Február 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 13-án is!

Horoszkóp: Február 13., Szerda

Kos: Megtervezted a napod minden percét, és egészen ebédig jó időt is futsz, de a délutánod totál felborul egy váratlan feladat miatt. Nézd úgy, hogy legalább a fél napod extra hasznosan telt!

Bika: Valahogy ma mindenki feszült, sőt kicsit agresszív körülötted, ami kifejezetten rossz hatással van a teljesítményedre és a közérzetedre. Ha teheted, ma inkább dolgozz otthonról!

Ikrek: Nagyon furcsa dolgok történnek körülötted, te pedig csak kapkodod a fejed. Bosszant, hogy nem érted és úgy érzed, kimaradsz valamiből. De mi lenne, ha találgatás helyett inkább megkérdeznéd az egyik kolléganődet?

Rák: Kicsit összefeszülhetsz az egyik munkatársaddal vagy a főnököddel, ami rányomja a hangulatodra a bélyegét. Estére viszont sikerül túltenned magad rajta és ismét jó kedved lesz.

Oroszlán: A füledbe juthat egy csúnya pletyka saját magadról, de mielőtt számon kérnéd azt, akire gyanakszol, bizonyosodj meg róla, hogy tényleg ő indította. Nagyon cikis szituba keveredhetsz, ha igazságtalanul vádolod meg!

Szűz: Nagyon ígéretesen alakulnak a dolgaid az új pasiddal, és pont most újra felbukkanhat az exed. Úgy érzed, választanod kell az új és a régi között, pedig valójában nincs ilyenről szó, csak totál összekavarodtak benned az érzések.

Mérleg: Ma végre úgy érzed, hogy hosszú idő után a helyére kerültek a dolgok az életedben. Ráadásul megtaláltad a tökéletes az egyensúlyt a meló és a magánéleted között, aminél most semmit sem élvezel jobban!

Skorpió: Válaszd ki a legfeltűnőbb kiegészítődet, a legszexibb rucid vagy a legmagasabb sarkú cipellődet! A lényeg, hogy ma ne olvadj bele a környezetedbe, sőt az sem baj, ha kicsit kiakasztod a szetteddel az embereket.

Nyilas: Alapból is extra kíváncsi vagy, de ma különösen nem hagynak nyugodni a titkok, elhallgatott infók. Igazi detektívbe mész ma át, amint azt szimatolod, hogy valaki nem mond igazat neked!

Bak: Kezd fogyni az a hatalmas energia, amivel indítottad a hetedet, pontosan hét közepére érkezel el a mélypontra. A jó hír az, hogy innen csak felfelé vezet az út, és a hét második fele csak egyre jobb lesz!

Vízöntő: Bármilyen feladatot is kapsz ma, extra magabiztosan és határozottan állj hozzá! Ha elhiszed, hogy meg tudod oldani, ráadásul tökéletesen, akkor úgy is lesz.

Halak: Kicsit ma magányosnak érezheted magad, még úgy is, hogy vannak körülötted emberek. Ez az érzelmi hullámvasút valószínűleg a Valentin-nap miatt van, de néhány nap és túl leszel rajta.

Még több

Horoszkóp