Kárpáti Rebeka betegen Story Gálázott

A Cosmonak Rebeka elárulta, hogy megtiszteltetésnek veszi, ha meghívják egy ilyen fontos eseményre, ezért lázasan is részt akart venni rajta.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mi inspirált a ruhaválasztásnál?

Őszinte leszek hozzád: nagyon utolsó pillanatban sikerült összehozni a ruhát. Szonja Dudik tervezte nekem, csakhogy én épp Franciaországban voltam, amikor a kész estélyit még utoljára fel kellett volna próbálni, de ez elmaradt. Úgy indultunk neki, hogy egy teljesen alap fazonba belebújtam, és megbeszéltük, hogy mi hogy nézzen ki rajta. Ami pedig a fő szempont volt az az, hogy én nem szeretem a nagyon erős színű, flitteres, feltűnő darabokat. Így a ruha alapja ez a szürke sellőfazonú ruha, kövekből álló ejtett pánttal. De azért ehhez úgy gondoltam, hogy egy pici extra dolog még szükséges, és választottam hozzá egy ilyen külön hozzáközhető uszályt, aminek nagyon különleges anyaga van.

Fotó: Cosmopolitan.hu

És hogy érzed magad idén a Gálán?

Nagyon beteg vagyok, úgyhogy nem voltam biztos abban, hogy ma el tudok jönni.

Egyáltalán nem látni rajtad, hogy nem érzed jól magad!

Köszönöm, de sajnos megfáztam, köhögök és most talán lázas is vagyok. De mindenképpen el akartunk jönni a párommal, aki az esemény után utazik is vissza Győrbe, én pedig megyek pihenni. Úgy gondolom, hogy megtiszteltetés, ha meghívnak a Story Gálára, úgyhogy nem szerettük volna kihagyni. Már csak azért sem, mert mégis egy kerek évfordulóról van szó.

Ha már a párodat, Danit említetted, neki hogy tetszik a ruhaválasztásod?

Daninak nagyon jó az ízlése, és ez az estélyi is nagyon tetszik neki. Ő egy olyan ember, aki mindig elmondja őszintén, hogyha valami nem áll jól. Sosem elfogult, velem szemben sem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebeka Karpati (@rebekarpati) on Feb 10, 2019 at 4:12am PST

És a frizurádat mi ihlette?

Nagyon sokszor volt már korábban, hogy akár Story Gálára, akár más alkalomra kontyot választottam, és utólag mindig megbántam – bár nem tudom miért. Most viszont nem éreztem magam annyira komfortosan, nyilván a betegség miatt is, ezért döntöttem a feltupírozott laza loknik mellett.

Mi az, ami nélkül nem tudtál volna elindulni?

A rúzst vagy az ajakápolót mondanám alapesetben. Most pedig, hogy beteg vagyok, nagyon érzékeny a szemem és gyakran könnyezik. Úgyhogy akartam magammal hozni egy korrektort is, de sajnos azt otthon felejtettem.

Címkék: 20. story gála divat frizura influencer interjú kárpáti rebeka ruhaválasztás story gála szépség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!