Február 14-én a Vénusz a Vízöntőben tartózkodik, ami új kapcsolatok kialakítására sarkall, új élmények kipróbálására, és a meglévő kötelékeid megreformálására. Így az év legromantikusabb napja sok izgalmat ígér a zodiákus tagjainak. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és tudd meg, mit jósol neked a Valentin-napi horoszkóp!

Kos

Ámor nyila lazán szíven találhat ezen a Valentin-napon, kedves Kos. De vigyázz, mert tüzes természeteddel felgyújthatod a nyilat, mielőtt célba az érne. Adj esélyt annak, akivel randizol, még akkor is, ha ez a pasidra vonatkozik! Döntsd el, hogy háborúzol aznap, vagy inkább szeretkezel!

Bika

Érzéki és romantikus természeted virágzik ezen a Valentin-napon. De óvakodj attól, hogy túlságosan kényelembe helyezd magad, és azt várd, majd a pasid intéz mindent! Vedd ki a részedet te is a programszervezésből, és akkor igazán sikeres este elé nézel! A szinglik azzal szembesülhetnek, hogy van egy titkos csodálójuk!

Ikrek

Flörtölős kedvedben vagy, amivel nincs is semmi probléma, mindaddig, amíg tudod, hol a határ. Hajlamos lehetsz túl messzire menni, és ezt félreérthetik a pasik. Vigyázz, néhányan rosszul viselhetik a visszautasítást! A párban élők is vigyázzanak, mert bizonyos kérdések feszegetéséből komoly vita alakulhat ki, ami keresztbe tehet a romantikus terveknek.

Rák

Imádni fog a szerelmed azért, mert meghittséget és romantikát varázsolsz a napjába. Ma csupa fül lesz a kívánságaidra, szóval nyugodtan búgd a fülébe a titkos vágyaidat, mert jó esély van arra: megkapod tőle, amit szeretnél! A szingliket valaki olyan ajándékozza meg, akiről nem gondolták volna, hogy érzéseket táplál irántuk.

Oroszlán

A magabiztosságod és karizmád mágnesként vonzza a pasikat, és élvezed, hogy aktívan keresik a kegyeidet ezen a napon. Akad köztük valaki, aki komolyan felkelti az érdeklődésedet! A párban élők pedig ne csak elvárják, hogy a szerelmük elhalmozza őket minden földi jóval, hanem viszonozzák is, különben elég morcos lesz Mr. Big!

Szűz

Gyakorlatias és elemző természeted jó szolgálatot tesz majd a szerelemben ezen a Valentin-napon. Minden pasi imádja, ha kitalálják a vágyait! De igyekezz nem túlagyalni a dolgokat, mert azzal felesleges feszültségeket generálhatsz, ha olyat is belelátsz a tetteibe, vagy belehallasz a szavaiba, ami nincs is ott!

Mérleg

Nyugodtan mondd ki az érzéseidet, és a vágyaidat, mert ez nemcsak közelebb visz téged a szerelmedhez, de meg is kaphatod azt tőle, amit kívánsz. Ez lehet életed egyik legszenvedélyesebb Valentin-napja. A szingliket igencsak meglepi annak a személye, aki randizni hívja őket. Kellemes meglepetések érik őket ezen a napon!

Skorpió

Nagy kedvenced a Valentin-napi szex! Pokolian forró élményekben lesz részetek! Minden egy romantikus vacsorával kezdődhet, aztán a desszertet már az ágyban fogyaszthatjátok el. Végre olyan dolgokat is kipróbáltok, amit eddig nem mertetek. A szingli Skorpiók horgára is akad férfi, akivel futó kalandban lesz részük.

Nyilas

Készülj Nyilas, mert óriási meglepetés érhet! Jó esély van arra, hogy ezen a Valentin-napon a pasid megkéri a kezedet! Szinte biztosan számolhatsz a kapcsolatotokban valamilyen előrelépésre. A szinglik összeismerkednek valakivel a neten, és úgy dönthetnek: randiznak vagy a vacsit kihagyva inkább egyből ágyba bújnak.

Bak

Nincs sok kedved a „kötelező” romantikázáshoz, de lehet, hogy a pasidnak meg igen. Bármennyire is ellenzed a Valentin-napot, kivételesen adhatnál neki egy lehetőséget, és hagyd, hogy a szerelmed elvarázsoljon. Legalább egy moziba menjetek el, ha nem vágysz nagy felhajtásra!

Vízöntő

Egyedülállóként ma szívesebben vagy a szingli barátaiddal, és együtt ünneplitek az anti-Valentin-napot. Ez olyan jól sikerülhet, hogy holnap macskajajjal ébredhetsz! A párban élők sincsenek elragadtatva a mai naptól, ezért igyekszenek a lehető leghétköznapibb módon tölteni:  filmet néznek és összebújnak.

Halak

A Valentin-napod egy valóra vált álom lesz! Úgy érezheted magad, mintha egy romantikus film főszereplője lennél. Szingliként ez azt is jelenti: ezen a napon ismerheted meg az igazit. Párban élőként készülj arra, hogy a Rómeód lehozza neked a csillagokat. Tömény romantika és szenvedély vár rád!