2019.02.14.@ 00.02

Valentin-napi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád Valentin-napon? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 14-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Valentin-napi horoszkóp

Kos: Mindketten rohantok egész nap, ezért úgy tűnhet, hogy megfeledkeztetek a szerelmesek ünnepéről. Pedig a pasid nagyon is gondol rád, csak valószínűleg estére tartogatja a meglepit. Valami aprósággal azért te is készülj!

Bika: Te nem csinálnál nagy ügyet a napból, de látszóla a barátodnak nagyon is fontos, szóval a kedvéért próbálj kreatív lenni és meglepni valami igazán találóval.

Ikrek: Ugye te sem akarod a Valentin-napot veszekedéssel tölteni? Szóval ha valami bánt, nem biztos, hogy ma kéne szóbahoznod, inkább halaszd hétvégére!

Rák: Amíg azon keseregsz, hogy szingli vagy a szerelmesek ünnepén, fel sem tűnik, hogy több jelentkező is van a közvetlen környezetedben, aki csak arra vár, hogy észrevedd őket!

Oroszlán: Akár van pasid, akár szingli vagy, érezheted ma jól magadat! Vedd fel a kedvenc ruhádat, lődd be a séródat és a makeup-odat, teljesen másképp érzed majd magadat.

Szűz: Bármilyen konfliktus is volt köztetek az elmúlt napokban, az egycsapásra megoldódik. Valószínűleg, mert ma mindketten türelmesebbek és megértőbbek vagytok, mint máskor.

Mérleg: Annyira nem érzed ezt a romantikus, csöpögős ünnepet, de azért szeretnél a pasiddal lenni. Mit szólnál a szokásos Valentin-napi programok helyett egy extrém randihoz?

Skorpió: Annyi a dolgod, hogy fel sem tűnik, hogy a ma különlegesebb lenne, mint a többi nap. Előfordulhat, hogy a barátod ezen egy picit meg is sértődik, de te pontosan tudod, hogyan engeszteld ki este!

Nyilas: Kifejezetten kiborítanak az ilyen kötelező ünneplések, de ha épp odavagy egy srácért, azért csak előbújik a romantikus éned. Persze ettől még nem viszed túlzásba, de jobban megérint a Valentin-nap, mint máskor!

Bak: Most épp nincs senkid, ami délelőtt picit bánthat, de a barátnőid mindent megtesznek, hogy feldobjanak, az esti buli pedig tényleg minden szomorkodást elfeledtet veled.

Vízöntő: Nagyon vártad a mai napot, mert tényleg sokat készültél rá, és végül sikerül is meglepned a barátodat. Viszont ne sértődj meg, ha ő nem tett ki ennyire magáért, valószínűleg nem tudta, mivel is ajándékozhatna meg.

Halak: Ha van pasid, ha nincs, igazából nem hat meg a mai nap egy kicsit sem. Sőt, kifejezetten idegesít a pink felhő és a sok cuki cucc. Azért ezt ne hangoztasd különösebben, mert sokakat megbánthatsz vele.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp szerelem szex valentin-nap

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt tartogatja még 2020 számodra a horoszkópod szerint

Ezt tartogatja még 2020 számodra a horoszkópod szerint

Az évnek ugyanis még bőven nincs vége!

Horoszkóp: Október 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 1-jén is!

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!