4 film péntek estére, ha eleged van a romantikából

Unod már a sok nyálas, csöpögős, brutál szerelmes filmet, amivel Valentin-nap környékén elárasztják a műsort? Akkor ezek a neked való filmek mára!

4 film péntek estére, ha eleged van a romantikából

A végzet ereklyéi – Csontváros (TV2, 22:35)

Mit szólnál egy hamisítatlan boszorkányos, vámpíros, vérfarkasos filmhez? Oké, nem épp egy brutál horrorról van szó, és befigyel egy elég gyenge szerelmi szál is a történetbe, de azért kellően romantikamentes, izgalmas, akciódús. Pont neked és a barátnőidnek való, ha eleged van a klasszikus romkomokból!

Evolúció (SuperTV2, 21:00)

Csak két nevet mondanánk: David Duchovny és Seann William Scott. Már ezért a két színészért megéri ide kapcsolnod, de a sztori sem szokványos, nem beszélve a poénokról. Jó, tudjuk, a látványvilág nagyon kétezres évek, de tekintve, hogy 2001-ben készült a film, talán ettől el tudsz majd tekinteni!

Mindörökké Batman (Film+, 21:00)

Ha eddig nem keltettük fel az érdeklődésedet, akkor jöhet egy klasszikus szuperhős mozi, amivel nem tudsz mellélőni! Ebben a Batman-filmben ráadásul még Val Kilmer játszott, akinek az alakítása magasan a legjobbak közé tartozik, vagy legalábbis a legutóbbinál (Ben Affleck) biztosan ezerszer jobb volt… Ráerősít még erre, hogy Jim Carrey is feltűnik a filmben mint Rébusz!

Kong: Koponya-sziget (Cinemax, 22:05)

És a végére hagytuk az abszolút JollyJokert! Egyrészt, mert ez a legfrissebb film a mai felhozatalban, ami sok jót ígér. Egyrészt nagyon erős a látvány világa, másrészt egy rakás hollywoodi nagyágyút felvonultat, mint Tom Hiddleston (awww *-*), Samuel L. Jackson, John Goodman és Brie Larson. De ami jelenleg a legfontosabb, amíg végignézed ezt a KingKong feldolgozást, eszedbe nem jut a romantikára vagy a szerelemre gondolni!

Még több

Szépség