Erről az apukáról beszél most mindenki

Egy blogger apuka nagyon furcsa dolgot vallott be. Az őszinteségét pedig imádják az olvasói.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy csaknem 1 millió követővel rendelkező brit férfi, Simon Hopper nemrég bevallotta a követőinek, hogy nem tudja megkülönböztetni az ikerlányait. Az Instáján ezt írta egy cuki fotójához: Azt hittem, hogy megoldottam – hogy azoknak a napoknak már vége, amikor Ottie-ra és Delilah-ra egyszerűen azt mondtam, hogy „ő” vagy „ő”, vagy éppen azt, hogy „az ikrek”. Azt hittem, ezek a napok meg vannak számlálva, és én végre egy olyan szülő leszek, aki meg tudja különböztetni a genetikai másolatokat. De tévedtem.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) által megosztott bejegyzés, Febr 8., 2019, időpont: 12:33 (PST időzóna szerint)

A feleségére hivatkozva – aki a híres Mother of Daughters nevű Instát kezeli – így folytatta Simon: „Köszönöm az anyjuknak, hogy úgy öltözteti fel őket, mintha egymás tükörképei lennének. Ma megint elölről kezdtem mindent, 15 percen keresztül azzal szórakoztam, hogy kitaláljam, ki kicsoda – ha rossz néven szólítottam őket, csak fapofát és nulla választ kaptam vissza. Nagyon erősen gondolkodom rajta, hogy az egyikük haját leborotválom. Hogy azonosítani tudjam a gyerekeimet fontosabb a göndör fürtöknél.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) által megosztott bejegyzés, Jan 29., 2019, időpont: 12:37 (PST időzóna szerint)

Persze a férj biztos eltúlozza a dolgot, és kellő humorral kezeli a helyzetet. De nem minden követője érti, hogy egy apa hogy nem tudja a saját gyermekeit megkülönböztetni. „Értem, hogy egypetéjű ikrek, de ő meg az apjuk! Régebben vigyáztam ikerbabákra, amíg el nem érték a 2 éves kort, és 1 hónapon belül már tudtam, hogy ki kicsoda. Persze nagyon hasonlítottak, de a személyiségük más volt, hiszen két külön emberről beszélünk” – írta az egyik hozzászóló. Mások szerint viszont vagy tényleg ennyire egyforma a személyiségük is vagy pedig az apa csak viccelődik az egésszel. Te mit gondolsz, mi az igazság?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) által megosztott bejegyzés, Dec 21., 2018, időpont: 12:01 (PST időzóna szerint)

Címkék: apa egyformák Father of Daughters gyerekek ikerlányok ikrek megkülönböztetés Mother of Daughters simon hopper szülők vicces

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!