Furcsa Facebook trükkre bukkant a net

Felháborító, hogy mit művelt már megint a közösségi oldal!

2019.02.15. 13:02
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Furcsa Facebook trükkre bukkant a net

A Facebookot kezdetben mindenki biztonságos oldalnak gondolta, ahol nyugodtan oszthatott meg képeket magáról akár bikiniben, és a távoli családtagokkal, vagy barátokkal is könnyedén lehetett tartani a kapcsolatot…

Azóta viszont kiderült, hogy közel sem annyira biztonságos a Facebook, mint azt gondolnád! Szinte naponta jelennek meg a hírek új csalásokról és átverésekről, sőt többször is került már bajba azért az oldal, mert privát információkat szivárogtatott ki a felhasználóiról.

A legújabb probléma valószínűleg az oldal múltjához köthető, hiszen a Facebook indulása egy elég megosztó okra vezethető vissza. A sztori egy kollégiumi szobában kezdődött, ahol Mark Zuckerberg és barátai létrehozták a FaceMash honlapot 2003-ban.

Viszont a srácokat az a szándék vezérelte az oldal elkészítésénél, hogy az egyetemista csajok külsejét és vonzóságát a pasik értékelni tudják együtt titokban, egy olyan oldalon, amit csak a tagok láthatnak.

via GIPHY

Talán nem is hinnéd, de ez a mai napig kihat a Facebook működésére! Most éppen azt vette észre egy felhasználó, hogy ha az angol nyelvű keresésbe bepötyögte azt, hogy photos of my…, akkor azonnal a photos of my female friends, (képek a női barátaimról) találat jelent meg. Ezután rögtön a photos of my female friends in bikini (képek a női barátaimról bikiniben), majd a photos of my female friends at the beach (képek a női barátaimról a strandon) következett… Ugye, milyen gáz?

És ha ez nem lenne elég megosztó, akkor azt sem árt tudnod, hogy ez a funkció a nőknél egyáltalán nem elérhető, szóval semmilyen esetben sem dobja fel a kereső a fürdőruhás képeket a férfi barátaidról…

Címkék: facebook furcsa trükk

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!