„A pasim szeretője lett a legjobb barátnőm”

Ez az elképzelhetetlen szitu történt meg egy lánnyal, aki most elmesélte, hogy lett a legnagyobb ellenségéből igazi BFF.

„A pasim szeretője lett a legjobb barátnőm”

Néha a legrosszabb rémálmaidban jön elő, hogy a szerelmed megcsal téged és még ébredés után is rosszul érzed magad? Valószínűleg nálad is azonnali szakításért kiáltana, ha ilyen a valóságban történne meg veled, viszont teljesen másképpen látja a helyzetet Carol Avenell, akit elég csúnyán átejtett a pasija.

A 37 éves nő elárulta, hogy már a kapcsolatuk legelején is észrevette, hogy John szeret más nőkkel is flörtölni, de reménykedett benne, hogy itt meg is áll a dolog. Néhány év után bevállaltak egy bébit, viszont a csöppség érkezésével John egyre gyakrabban tűnt el. Aztán robbant a bomba, hogy összejött egy másik csajjal, akitől szintén született egy kislánya. Carol persze teljesen padlóra került, de miután biztosította róla a csalfa srác, hogy véget vet a második szerelmi sztorinak, belement a folytatásba.

Ugyanakkor azt sem akarta, hogy a két kislány ne ismerje meg egymást, szóval felvette a kapcsolatot az egykori szeretővel és gyorsan ki is derült, hogy John még bőven vele is kavar. Ezután tisztára, mint a mesékben: a két átvert csaj összefogott és lebuktatták a „főgonoszt”. Azóta pedig elválaszthatatlanok, gyakran alszanak egymásnál és egyikük sem hajlandó szóba állni a gyerekeik apjával. Elég meredeken hangzik, igaz?

Még több

Szépség