Esküvői ruháját árulja ez a nő, hogy legyen pénze elválni

Gondolta, hátha valakinek több szerencsét hoz majd, mint neki.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Esküvői ruháját árulja ez a nő, hogy legyen pénze elválni

Egy Manchesterben élő, nagyon dühös és válni készülő csaj nemrégiben hirdetést tett fel a Facebookra, miszerint szeretné eladni egykori esküvői ruháját, hogy fedezni tudja a válás költségeit.

A posztnak a „Katasztrófa” címet adta és egy hatalmas, szomorú emojival takarta el az arcát, hogy ne ismerhessék fel – na meg valószínűleg azért is, hogy tovább fokozza a drámai hangulatot. A hirdetés szövege is hasonlóan ütős: a lány úgy írj le a ruha jellemzőit, mint például: „Szép nyakkivágása van és egy csipkeszegély is található rajta, ami sokkal hosszabb, mint ameddig a házasságom tartott…”

Hozzátette azt is, hogy egy kiadós száraz tisztítást mindenképp javasolna a ruhához, ami kiviszi belőle a szerencsétlenséget. Sőt, ha a vevő nem egy esküvőn venné fel, más alkalomra is ajánlani tudja: „Ha nem akarsz benne megházasodni, máskor is nagyon jó szolgálatot tehet a ruha. Például biztosan mindenki rád figyel majd, ha ebben ülsz be egy bárba, sírva iszogatni.”

A közel 900 fontos, azaz nagyjából 300 ezer forintos ruhát mindössze 450 fontért adná el, aminek minden fillére arra menne, hogy megszabadulhasson a férjétől. Az ajánlat végén még azt is megjegyezte, hogy ha lehet, nem készítene több képet a ruháról, mivel legalább annyira utálja nézegetni, amennyire a leendő ex-férjét.

Közel 6 ezer komment érkezett a posztra, és több mint 4 ezren osztották meg a csaj fotóját, amit ezekkel a sorokkal zárt: „A hirdetés feladása után rájöttem, hogy a ruhámat nem fogom tudni eladni, mert annyira piszkos, amennyire az exem lelke és a rossz házasságom miatt tele van szerencsétlenséggel. Egy páran javasolták, hogy inkább szervezzek gyűjtést és hát gondoltam, miért ne. Nem veszíthetek semmit. A ruhát majd egy jótékonysági szervezetnek adományozom.”

Már csak egy dolog nem derült ki: mi történhetett a pasi és közte, ha ennyire csúnya vége lett a házasságuknak.

Címkék: eladó esküvő esküvői ruha gyűjtés kapcsolat lagzi lakodalom menyasszony menyegző ruha válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!