Egy boltban készültek a legbizarrabb esküvői fotók

Bejárták a netet ezek a megosztó fotók.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy boltban készültek a legbizarrabb esküvői fotók

Egy 20 éves, kétgyerekes brit menyasszony, Rochelle Taylor-Dubois tavaly novemberben mondta ki a boldogító igent élete párjának. A nagy nap azonban közel sem volt tökéletes, a profi fotós ugyanis, akit a fiatal nő felbérelt, a ceremónia előtt két órával mondta vissza a feladatot. Rochelle ennek ellenére próbált pozitív maradni, úgy volt vele, hogy ez akkor is élete legszebb napja és kész. Persze bánkódott a képek miatt, de hát ez van…

„Nem volt semmilyen más megoldás. Szörnyű volt és nem tudtunk mit tenni. Ennek ellenére is csodás nap volt, de nagyon csalódott voltam, amiért nem készültek rólunk profi képek, amiket úgy szerettem volna!” – mesélte a nő egy magazinnak.

A csalódott menyasszony sztorija valahogyan eljutott egy Jessica Rixon nevű fotóshoz, aki megkereste a fiatal párt és felajánlotta, teljesen ingyen készít nekik egy esküvői sorozatot.

Rochelle-ék persze nagyon örültek, ahogy a barátaik is. Egy napsütéses januári napon mindenki ünnepi ruhába bújt, ismét előkerült az esküvői ruci. Ekkor azonban újabb malőr történt: Rochelle műszempillája lejött, ezért az egész társaságnak el kellett mennie a közeli szupermarketbe újat venni.

Rixonnak ekkor az a meglepő ötlete támadt, hogy készítsék el ott, a bolt közepén a fotókat, hiszen így igazán egyediek lettek. A pár belement a végeredmény pedig elég megosztó lett. Van, aki szerint vicces, mások szerint elég cikis. Neked mi a véleményed?

Címkék: baki esküvő esküvői fotók esküvői ruha fotók malőr

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!