A Facebook tudja, mikor menstruálsz?

Megint hatalmas visszaélést vettek észre a felhasználók.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Facebook tudja, mikor menstruálsz?

Manapság már szinte mindenki él az appok nyújtotta lehetőségekkel, hiszen sokkal egyszerűbb ott feljegyezni a ciklusunk változásait, mint papírra jegyzetelni. Sőt, ezekkel nem csak, hogy sosem felejtjük el, mikor kellene megjönnie, de még a nőgyógyásznak is segítséget nyújthatnak a benne szereplő infók.

Azonban most megjelent egy cikk az amerikai Wall Street Journalban, miszerint ezek az alkalmazások, mint például a Flo Period vagy az Ovulation tracker egyenesen továbbítják az infóinkat a közösségi hálónak. Így ha ezeken a napokon csak tampon és fájdalomcsillapító reklámokkal van tele a feeded, akkor már tudod miért…

Szóval most nem egy átverésről van szó, úgy tűnik a Facebook már arról is tud, mikor jönnek el nálad a piros betűs napok. Nagyon úgy fest, hogy megint csak a nők adataival élt vissza a közösségi oldal.

Miután közzétették az írást, a Facebook rögtön reagált is a vádakra: „Ahogy a Wall Street Journal is jelentette, mindig megkérjük az app-fejlesztőket arra, hogy informálják a felhasználókat az adatokról, amiket megosztanak velünk, és megtiltjuk nekik, hogy érzékeny adatokat továbbítsanak. Továbbá mi is lépéseket fogunk tenni annak érdekében, hogy kinyomozzuk, milyen adatok érkeznek be: eltávolítjuk azokat, amelyeknek nincs keresnivalójuk nálunk.”

Te mit szólsz ahhoz, hogy már szinte mindent tud rólunk a Facebook?

Címkék: adatvisszaélés applikációk egészség életmód érzékeny adatok facebook információk közösségi oldal menstruáció

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!