Anorexiás a Vámpírnaplók sztárja?

Tény, hogy eléggé vékonynak tűnik….

Anorexiás a Vámpírnaplók sztárja?

Nina Dobrev sosem volt az a súlyával küszködő sztár. Mindig irtó jól néz ki, és elképesztően vékony… viszont lehet, hogy túl vékony. Nem olyan rég Nina a Hollywood Beauty Awardson járt (ahol tuti látta Kim Kardashian sokkoló szerelését), és persze posztolt is egy-két képet az eseményről. A kommentelők pedig egyből kiakadtak, és elkezdtek aggódni, hogy esetleg anorexiás lehet.

„Nem hiszem el, hogy senki nem veszi észre, hogy anorexiás. Ez a kép arra emlékeztet, amikor én magam is a betegséggel küzdöttem. Ne dicsérjétek ezt a külsőt, mert nem egészséges. Ninának segítségre van szüksége, ti meg belekényszerítitek őt abba, hogy kábé csak levegőt egyen. Csak nézzétek meg a korábbi képeit, nem tart ám ez olyan régóta. Túlságosan is vékony lett irtó rövid időn belül. Higgyétek el, én anorexiás voltam, pontosan tudom, milyen ez. Nina pedig az anorexia jeleit mutatja” – fejtegette az egyik lány.

Atyaég! Azért ez elég durva, nem? Aggodalomra viszont semmi, ok, mivel a sztárcsajszi rögtön válaszolt is a fannak:

„Köszönöm, hogy aggódsz értem, és sajnálom, hogy nem voltál jól, de remélem, már odafigyelsz magadra és sokkal jobban vagy. Azt is el szeretném mondani, hogy állandóan eszem hamburgert, meg sült krumplit meg egy csomó finomságot. Neked is ezt kéne tenned. A legegészségesebb megoldás a problémákkal küzdő embereknek az, hogy azt esznek, amit csak akarnak, mellette pedig edzenek (én is ezt csinálom). A body shaming viszont NEM egészséges és nagy bunkóság. Én sem viselkedek így, neked sem kellene. Legyen szép napod.”

Azta, Nina elég szépen kezelte a dolgot, ugye?

A fotó alapján mit gondolsz a dologról? Lehet, hogy Nina tényleg problémákkal küzd, de még magának sem ismeri be? Vagy inkább csak béna a kép szöge?

Még több

Szépség