Sokkolta a netről rendelt ruhája ezt a nőt

Nem pont olyan volt a ruci, mint amit a fotók alapján elvárt volna.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sokkolta a netről rendelt ruhája ezt a nőt

A 28 éves Natalie az asos.com-ról nézett ki magának egy szép és elegáns kék ruhát, amiért mindeössze 20 fontot, vagyis alig több mint 7 ezer forintot fizetett. Egy barátnője 30. születésnapjára rendelte a felsliccelt ruhát, hogy csini legyen, ami érthető, hisz egy nő életében elég fontos ez a kerek születésnap.

A sokk akkor érte Natalie-t, amikor megérkezett a várva várt ruha, és felpróbálta azt. Abban a percben kiderült ugyanis, hogy a ruha lényege, mármint a ráncolt felsliccelés túlságosan is magasra csúszik, megvillantva mindent, amit egy nő nem akar megmutatni, még akkor sem, ha bugyit visel. A kivágás konkrétan a köldöke alatt kezdődött.

Igaz, a reklámfotókon is elég merészen és magasan van felsliccelve a ruha, de ott azért nem villan ki semmi, bár a lenti képet látva Natalie utólag viccelődött is, hogy még a modell is megpróbálta eltakarni a dolgokat a kezével.

Bár a csaj alapvetően nevetett a dolgon, kicsit azért zavarta az önértékelését, hogy a kinézett ruha nem úgy állt rajta, ahogyan azt elképzelte. Pláne mert szülése után sokat dolgozott azért, hogy lefogyjon és újra formába jöjjön. Persze azzal azért tisztában van, hogy ha egy számmal nagyobbat rendel, még akkor sem lett volna jobb a helyzet.

A ruhát egyébként visszaküldte, a pénzét pedig szerencsére visszakapta, és vett egy másik rucit, szóval végülis happy end lett a borzalmas rendelés vége.

Címkék: ciki divat felsliccelt kivágás netes rendelés online rendelés ruci ruha villantás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!