Újabb jel, hogy Jennifer Aniston és Brad Pitt kibékültek

Most akkor mi is van köztük valójában? Talán végre kiderült…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Újabb jel, hogy Jennifer Aniston és Brad Pitt kibékültek

Amióta Brad Pitt szakított Angelina Jolie-val, és amióta Jennifer Aniston sincs együtt Justin Theroux-val, minden rajongó azért szurkol, hogy az egykori álompár újra összejöjjön. Az elmúlt években sok pletyka keringett róluk, ám úgy tűnt, semmi nem igaz belőlük. Jen azonban nemrég hatalmas bulival ünnepelte meg az 50. születésnapját, a partira pedig beosont exe, Brad is. Mégis alakul köztük valami?

Az eset után a színésznő barátai azt nyilatkozták, az egykori házasok évek óta nagyon jóban vannak, csak a párjaik miatt nem volt szorosabb a barátságuk. Igen, azt mondják, ez csak barátság… Valaki más azonban a társaságukból kikotyogta, egy kicsit több az érzelem ebben a kapcsolatban, mint egy sima barátságban… Szerinted igaz lehet?

„Brad és Jen mostanában döbbent rá, hogy az elmúlt években is ugyanúgy szerették egymást, mint a házasságuk idején. A végén mindig győz az igaz szerelem. Amikor mindketten újra szinglik lettek, rájöttek, hogy ott folytathatják, ahol abbahagyták. Babalépésekkel indult a dolog. Nagyon lassan haladnak előre, kíváncsiak, mi lesz ebből. Nagyon úgy tűnik, tényleg mindig ők voltak egymás igaz szerelmei!” – mondta el egy amerikai lapnak az informátor.

Ha esetleg össze is jöttek titokban, Brad és Jen valószínűleg még sokáig nem akarja majd világgá kürtölni a dolgot, hiszen tudják, ez hollywoodi szenzáció lenne. De azért drukkolni lehet nekik!

Címkék: Brad Pitt jennifer aniston külföldi sztárok szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.