Beyoncé titkos afterpartyja idén mindent vitt

Úgy tűnik, idén az énekesnő secret bulijával szó szerint ellopta a show-t a Vanity Fair elől.

Beyoncé titkos afterpartyja idén mindent vitt

Azt biztosan te is tudod, hogy az Oscar-gála után minden évben elképesztő afterpartit rendez a Vanity Fair. Ez idén sem történt másképp, a legmenőbb hírességek mind rajta voltak az amerikai magazin vendéglistáján, de voltak, akik a buliról hamarabb leléptek, hogy nehogy lemaradjanak az énekescsajszi, Beyoncé még ígéretesebbnek ígérkező partijáról!

Igen, jól olvastad, úgy tűnik, hogy idén Beyoncé és Jay-Z is kitettek magukért, ugyanis a Chateau Marmontban egy szuperexkluzív titkos partit szerveztek, ahová az A-listás sztárok csendben átlopakodtak a Vanity Fair szokásos Oscar-gála utáni bulijáról.

Beyoncé egyébként 2009 óta nem vett részt az Akadémia díjátadóján, de 2015-ig egyszer sem hagyták ki férjével a Vanity Fair partiját. Úgy tűnik, hogy idén beújítottak, és a hagyományos bulira inkább rászerveztek! A minden évben ebben a hónapban a legközelebbi barátaiknak megtartott bulijukat most milyen meglepő, de épp az Oscar-gála napjára időzítették…

Olyan hollywoodi hírességek csekkoltak be az eseményre, mint John Legend és Chrissy Teigen, Jennifer Lopez és Alex Rodriguez. De az hely előtt lencsevégre kapták a paparazzik Adele-t, Ciarát, Sophie Turnert, Emilia Clarkot, Jason Momoát, Chris Evanst vagy a nemrég eljegyzett Katy Perryt is vőlegényével, Orlandóval. 

A privát eseményre később megérkezett Rihanna is egy elképesztő leopárdmintás miniben, sőt, még Leonardo DiCaprio is benézett a buliba.

galéria

Beyoncé titkos afterpartyja idén mindent vitt

Beyoncé titkos afterpartyja idén mindent vitt

Fotó megosztása:

Mit szólsz Beyoncé húzásához?

Még több

Szépség