Ezt jelentheti, ha szakításról álmodsz

Napok óta nem tudod túltenni magad, azon, hogy dobott a pasid, pedig az egészet csak álmodtad? Kattints, ha tudni akarod a lidérc okát!

Ezt jelentheti, ha szakításról álmodsz

Eddig azzal nyugtatgattad magad, biztosan teljesen random képeket dobál be egymás után a tudatalattid miközben álmodsz, és semmi köze a valósághoz? Ez az esetek többségében tényleg így is van, hiszen simán lehet, hogy csak azért pörög le egy szakítójelenet közted, és a pasid között miközben mélyen alszol, mert pont egy olyan filmet néztél meg lefekvés előtt. Viszont Hilda Burke pszichoterapeuta arra figyelmeztet, hogy több is lehet a dologban, ha megvisel az esti sztori és hosszú órákig az álmod hatása alatt vagy.

via GIPHY

Persze nem kell kapásból arra gondolnod, hogy ha dob téged a srác álmodban, akkor másnap rettegned kell, ha megcsörren a telefonod és ő hív – de utalhat arra, hogy valamit mindenképpen jelezni akar a tudatalattid. „Nem feltétlenül egy kapcsolat végét jelzi, lehet, hogy valamit próbálsz magadban lezárni, vagy valami új kezdődik az életedben” – magyarázza Burke.

De, ha már rossz érzéssel fekszel le, mert félsz, hogy megint előjön a szomorú jelenet, érdemes átgondolnod, hogy van-e olyan ki nem mondott problémád, amit nem osztasz meg a szerelmeddel. Mindenképpen beszélj vele, hogy meg tudjon nyugtatni és őszintén elmondhassa ő is, mit gondol róla.

Ha ez sem mulasztja el a lidérces álmaid, keress fel egy szakembert, hogy a mélyebben rejlő problémák is felszínre kerülhessenek!

Még több

Szépség